Jag har någonting att skryta om!

Tydligen så har jag en bra engelska. Så sa en man som började prata med mig när jag var påväg hem efter konserten. Jag tycker att det var väldigt trevligt att få veta.

Nu kan jag skryta om någonting.

Gazetto!

Det känns ganska otroligt fortfarande. Stora the GazettE har stått och spelat på lilla Tavastias minimala scen. Och jag var där och såg dem.

Helt otroligt helt enkelt.

Jag blev alldeles paff när de stegade in på scen och sedan började spela. Jag gråter av att tänka på det.

Kai log åt oss. Och sa att han älskar oss.

Det var en av de bästa konserterna jag varit på. Och sällskapet var även av det bästa slaget. Och jag fick igen vara den som plockar alla gråtande människor från golvet.

Jag är lycklig.

min kropp skakar...

image170

Njut av den bilden eftersom jag inte bryr mig alls. Jag skäms inte över någonting. Jag håller på att gå i bitar, men på ett bra sätt. The GazettE är redan i Finland och Ruki har setts i stan. Skrämmande att tänka att jag just nu är i samma land som ett av de bästa bänden i denna värld. Hela min kropp skakar och det kommer inte att bli bättre imorgon. Bara värre helt enkelt.

Kommer att stiga upp tidigt och gå i duschen och sen till stan så det kommer antagligen inget blogginlägg fören på kvällen men ni får överleva. Tänka på mig som sitter framför Tavastia och kramar alla som kommer i närheten.

Skakningar.

Kärlek.

the GazettE spelar i mina öron.

Underbarhet.

Den perfekta klänningen i bild!

Äntligen fick jag fotograferat klänningen som jag hade på Chobbs bröllop. Den perfekta klänningen. Den är alldeles underbart vacker och jag är väldigt kär. Bilderna är alla tagna med min gamla pocketkamera så de är inte världens bästa. Haha. Skulle gärna vilja ha en ny bättre pocketkamera även, men pengar till sådant har jag definitivt inte.

Klänning

skor


Bild 1: Klänningen: Köpt på Modtex och det står EVITA som märke. Banden som hänger framför är menade att knyta fast bakom ryggen i en rosett. Det blir verkligen jättesnyggt.
Bild 2&3: Närbilder på blommorna på klänningen.
Bild 4: Skorna som jag hade till klänningen. De är köpta för några år sedan på antagligen AndIAmo.
Bild 5&6: Skorna från andra vinklar.

Nu skall jag gå och äta nudlar och titta på tv tror jag. Man får hoppas att det kommer någonting värt att titta på.

Puss o kram!

Bloggen är nu städad.

Nu har jag ordnat i bloggen lite och lagat nya kategorier och tagit bort såna jag inte behöver och namngett dem pånytt.

Förklaringar på kategorierna:

Izme & födelsedagar = Där jag kommer att gratulera människor med födelsedag eller berätta om någon trevlig födelsedagsfest jag varit på.
Izme & vänner IRL = När jag träffar människor och vänner I(n)R(eal)L(ife) så lägger jag de skriverierna hit.
Izme & vänner på msn = här lägger jag in msn diskussioner som jag vill dela med mig.
Izme avgudar j-rockare = när jag är alldeles kär i någon J-rockare och vill få ut lite av det så kommer det här. Bilder och videon.
Izme citerar sångtexter = När bara sångtexter kan förklara känslan.
Izme drömmer = Alla mina drömmar. Och nu menar jag alltså nattliga drömmar.

Izme fyller tomrum  = När jag bara babblar om inget speciellt och bara vill skriva för att fylla tomrum...

Izme går på konsert = Konsert skriverier och grejs.

Izme gör utmaningar&listor = Behöver antagligen inte ens förklaras eller hur?

Izme i många bitar = När jag är totallt och helt och hållet sönder och nerstämd. Angstvarning i hög grad.

Izme i några bitar = Lite nedstämdhet.

Izme pratar om filmer = Filmprat.

Izme skriver = Mina egna skriverier men det finns även en blogg för dem: http://sweetcurry.blogg.se 
Izme skriver om kläder/mode = Är det inte ganska självklart?

Och sen finns kategorin Allmänt som är från den tiden då jag inte hade några andra kategorier och där finns en massa gamla inlägg.

Och nu blir kategorin Blogginformation född och det är ju kategorin där jag lägger allt som har med denna blogg att göra.

Kram på er alla!


Jag blev inte varnad för snälla killarna!

image164

Det gör ont. Påriktigt ont.

Snälla killarna är det värsta. Man skall akta sig för dem. Varför varnade ingen mig?!

Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

image161

image162
(Fotografera moln. Vackert.)

image163
(Prickigt paraply.)

Det har min dag varit. Jag tittade med mamma på Amélie och är nu alldeles kär. Nu kan jag förstå varför alla älskar filmen och nu är jag mera insatt i det hela. Det känns ganska bra helt enkelt.

Det var definitivt bra att jag köpte filmen.

jag sprang

I natt drömde jag att någon skulle gifta sig. Jag minns inte vem det var men jag minns att horpojken var där. Jag minns att jag plötsligt kom på att jag älskar honom och började springa för att hitta honom. Jag sprang och sprang och människorna runt mig försökte förstå vad som händer.

Jag bara sprang.

Money Money Money

22366-139

Perfektion.

Jag har nu med möda skrapat ihop så att jag har typ 100 ? som jag kan ta med till konserten på tisdagen. Detta fick jag med hjälp av mamma och det att jag har 70? jag kan ta ut från bankkontot. Sen efter det får jag går ner i kilon eftersom jag inte kommer ha pengar att köpa mat eller ens åka till skolan. Detta kommer att hända ifall jag köper för hela pengen, men jag tror inte att jag kommer att behöva göra det. Jag räknade ut att det blir typ 86 ? ifall jag kan köpa allt det jag planerat.
Vilket jag såklart hoppas på att kunna. Vilket är totallt galet eftersom jag aldrig förr har köpt saker för så mycket pengar på en gång.

Ni som känner mig kanske vet att jag är ganska speciell när det kommer till pengar. Jag både sparar och gör av med pengar. Jag hatar att köpa mat eller någonting som går att äta upp. Jag tycker inte om det eftersom jag känner mig dum efteråt. Lika bra skulle man ha kunnat äta pengarna.

Jag köper en massa skivor och filmer och en massa massa böcker hur enkelt som helst men sen när det kommer till kläder eller skor så är jag mycket mera kräsen. Jag måste verkligen gilla klädesplaget för att jag skall kunna sätta ner pengar på det.
Detta tror jag har börjat ändra lite på sistone.

Smycken och sådant gillar jag nog att köpa och har en massa smycken och sånt, men använder ganska sällan av någon underlig orsak.
Ringar köper jag inte, eller åtminstone väldigt sällan, eftersom mina fingrar är så smala och små att alla ringar är för stora och det får mig att inte gilla ringar.
En ring använder jag ibland och det är lågstadieklassringen. Kan inte säga att det är för att den klassen var den bästa jag haft, men jag gillar ringen ändå. Jag hoppas definitivt att det blir någonting av klassträffen sen nångång.

Godis köper jag tyvärr nog fast jag inte gillar det.

På konserter och liknande går det en massa pengar. Jag skall alltid på alla jag bara har möjlighet att gå på.

Alkohol och tobak kan vi inte ens ta med eftersom jag inte köper alkohol och jag röker inte. Så det går inga pengar åt till det.

Jag är en smart liten flicka helt enkelt.  Och en pank flicka.

inte många dagar kvar...

image160

(The GazettE. Bara några små dagar kvar och sen får jag se dem helt live. OMG.)

Idag var jag med mamma och åt på restaurang och det var riktigt god mat, även om priset var av det hemskaste laget. Det var väldigt dyrt men inte är det så farligt när man inte äter ute varje dag. (plus när det inte var jag som betalade utan mamma.)

Jag hade nog lite svårt att hålla masken eftersom det var lillebror som serverade oss. Det var konstigt att bli serverad av honom och han såg så proffsig ut och allt sånt.

Kram på er.

the navy hat.

Okej min dator hatar mig nu väldigt mycket helt tydligt. Många människor hinner födas och dö innan min dator tänker klart en sida. Och inte kan jag ge er någon trevlig bild heller eftersom jag får nervsammanbrott medan jag sitter och väntar på att bilden skall bli klar. Vilket jag inte har någon lust att göra just nu, så ni får en bild imorgon istället, ni kan t.o.m få TVÅ bilder om datorn är snällare mot mig då.

Om den är dum så får ni antagligen ingen bild. Men ni får inte skylla på mig utan på min dator som inte tycker om mig.

Det var väldigt roligt att sitta i tåget idag och hålla för skratt när en man satte sig ner framför mig med värsta hatten jag sett på länge. Jag satt där och kunde inte sluta stirra på honom. Han var typ någon Navy-guy. Det var så hemskt eftersom han satt framför mig och man kan ju inte skratta åt någon helt öppet ändå! Det skulle ju vara för elakt och jag är ingen elak människa, innerst inne.

Imorgon skall vi och äta med mamma till restaurangen där min lillebror är på praktik. Det är tydligen en dyr restaurang så det skall bli intressant.

drömmar igen...

Jag har börjat minnas mina drömmar vilket är väldigt underligt. Denna natt var jag hos Chobb tillsammans med någon och vi satt runt ett bord och pratade. Dessutom höll hon och hennes man på med någonting i wcn vid ett skede, men det såg jag inte utan någon bara sa det.
Dessutom så drömde jag att jag ringde åt Chobb men hon var inte hemskt pratsam så det var väldigt tyst i telefonen.

Jag har definitivt konstiga drömmar.

Gamla vänner.

image159
(det där är mina väldigt vackra gardiner i mitt väldigt vackra internatsrum. Vackert alltihop. inte men haha)

Det är alltid lika roligt att hitta gamla vänner. Denna gång måste jag tacka fenomenet FaceBook för att jag fick tag på en vän som gick i samma högstadie och bodde i samma del av stan en tid, tills jag flyttade och vi tappade kontakten. Det var väldigt tragiskt och hemskt, men nu kan jag glömma allt det och prisa FaceBook över det att vi fick tillbaka kontakten.

Då när jag träffade henne senast så ägde hon inte ens en dator och nu har hon FaceBook. Världen påverkar en helt tydligt.

Nu tillbaka till Gilmore Girls.

ps. wordpress hatar mig idag. ds.

The dreams I have confuse me...

image158

I natt drömde jag att jag var antagligen i sverige och jag var med en del personer som jag inte kommer ihåg men ändå. Vi gick runt och hamnade i någonslags café, utanför caféet så träffade jag Matilda vilket var väldigt konstigt. Hon ville inte joina vårt gäng eftersom hon trodde att vår lilla träff skulle sluta vid halv fyra.
Så satt vi där en stund. Om jag inte minns helt fel så fanns även Annika Marklund  med där. Hon stod och pratade med någon kille.
Efter en tid så fortsatte vi och på något sätt hamnade jag ensam, så att jag måste gå ensam en lång väg och sedan träffa dem alla pånytt.
Jag minns en jätte brant backe som jag måste gå upp för och jag tänkte hela tiden att jag skall klara det. Och när jag kom upp för backen så träffade jag gänget igen.
Så skulle vi till en simhall eller någonting men vägen till simhallen var brant och hal så vi kom inte upp där. Och det var enda vägen upp till simhallen.
Då gick jag tillsammans med två andra till någon godisbutik och köpte en massa godis av samma sort. Jag tror att det var salmiak. Säljaren tittade en stund på oss och sa sedan att vi får allt för 10 mark.
Vi trodde inte våra öron.

Och så vaknade jag. Och orsaken till varför jag skriver vad jag drömde här är för att jag fortfarande kommer ihåg den och tycker att den var så bisarr. Och för att Kreativt Skrivande på temaveckan sa att man skulle börja skriva upp sina drömmar.
Bloggen är ett bra ställe att skriva i.

Eftersom jag kollar bloggen först och då är det bra att skriva här när jag ännu kommer ihåg drömmen. Annars glömmer jag den hemskt fort.

Idag skall vi ha Studioworkshop i skolan och det låter ju ganska spännande.

I'll follow you to the end of the world

image157
(hej jag heter Emzi och är en CAMWHORE!)

Min dag har varit en ganska okej dag faktiskt, vilket antingen beror på det att jag fått minnesförlust eller sen att jag bara är alldeles galen. Nej, skämt och sidu. På morgonen tittade jag på en del Gilmore Girls och gick sedan till skolan för att träffa Sarah och printta ut bilder. Vi fick inga bilder utprinttade eftersom vi inte kom in i rummet. Så vi satt på golvet och pratade i stället. Medan jag svor över det att jag skulle ha kunna sova längre.
Tragiska liv liksom.

Jag har fastnat för Gilmores helt och hållet. Kan nästan inte göra någonting annat än titta på det nu. Vilket kan vara både jobbigt och roligt. Jobbigt är det då när jag inte kan titta och roligt då när jag kan och tittar. Yäy.

Nu skall jag äta mandariner och min sista toffebakelse som mamma packade med åt mig. Och såklart titta på Gilmore.

Ja, jag är besatt.

30.10

22366-117
(Uruha, som jag kommer att få se live 30.10)

En snäll community påminnde mig just att 30.10 är en viss persons födelsedag och det fick mig att börja gråta helt enkelt. Jag ville inte ha en sådan påminnelse. Jag skulle inte ha behövt komma ihåg att 30.10 den dag då jag kommer att få se The GazettE live är samma dag som mansgrisen har födelsedag.

Det kommer att vara en konstig dag helt säkert. Det vet jag redan nu. Skall antagligen träffa en person som jag inte träffat IRL förut men nog pratat med via internet och sett i stan och Praka. Inte sagt hej åt henne eftersom jag är feg och konstig. Det gjorde hon inte heller så det var inte hela världen.

Men vi skall nog.

30.10. Jävla datum. Varför just då? Varför blev du född just då?!

Do not have the time.

image156
(Mitt vackra och underbara halsband köpt i Fiskars.)


Idag blir det då att åka till skolan igen och jag känner inte alls för det. Jag vet att jag borde vara helt lycklig och glad eftersom jag lär mig någonting jätte roligt, men ändå så känns det bara jobbigt. Det är svårt att förklara. Kan hända att jag är hela tiden rädd över att jag skall misslyckas med även detta.

De uppgifter jag borde göra blir inte gjorda eftersom jag "inte har tiden". Jag behöver ha den tiden. Och dessutom så vill jag inte alls jobba med filmkamera. Alltså nu pratar jag om en kamera som inte är digitalisk. Jag är för digitalisk för att använda en kamera som inte är det.

Det känns bara fel. Och så kan jag inte göra uppgiften. Jag känner mig dålig och så blir det ännu mindre någonting av uppgiften.

Och inte vågar jag säga någonting åt läraren.

Nu kan jag bli Amélie frälst!

22366-132

(bilden är jag och mitt fina finger.)

Ja som jag skrev i andra bloggen så tänker jag sluta överkonsumera alkohol och är nöjd med det beslutet. Jag hatar att köpa mat eller dricka eftersom det är någonting man måste bara dricka eller äta och så är det borta. Finns inte och pengarna är uppätna. Det känns dumt.

Så därför så är det slut och så får jag köpa annat med mina pengar. Som t.ex. idag köpte jag två filmer. Ena är Amélie som en massa människor älskar så när jag såg den så kände jag mig tvingad att köpa den. Dessutom var den billig och bra. Underbart. Nu kanske jag kan se vad som får alla att kära sig ner i den filmen.

Nu kanske jag kan bli Amélie frälst.

Det låter bra eller hur?

Dit gick den lyckan...

22366-115
(The GazettE. För att 30.10 kommer jag att se dem live och det är ganska så coolt.)

Från riktigt depp till sockerfylla till helt okej fiilis till nedstämd. Mitt liv ler åt mig riktigt glatt just nu. Märk att jag inte är allvarlig i förra meningen. Mitt liv ler definitivt inte.

Känns jobbigt just nu eftersom jag alltid lyckas göra någon ledsen och det är bara jobbigt. Jag gillar inte när någon blir ledsen eller sur över någonting jag gör. Eller inte gör.

Jag måste välja mellan att gå till Pigru och få träffa henne eller åka till pappa och göra lillbrorssan nöjd och glad, plus se pappa. Det är inget lätt val eftersom jag skulle vilja göra både och. Jag saknar Pigru eftersom jag inte sett henne på alldeles jättelänge.

Och jag skulle inte vilja vara den som alltid gör lillbror sur. På mig.

Och jag är ju alltid den som hittar på någon orsak varför jag inte kan komma till pappa.

Fan.

Mera socker åt världen!

Jag har börjat bli totallt sjukt flummig tack vare en massa socker och cola och en del Gilmore Girls. Jag tackar dem eftersom jag definitivt gillar denna känsla mer än den jag har haft nu tills jag fick denna.

Så skönt att bara flumma och inte behöva tänka på någonting annat. Bara flumma loss helt enkelt. Jag gillar det.

Mera socker åt världen!

and at times something just goes wrong

cheer up
(jag saknar. bilden är tagen av Nelle och jag älskar henne. nästa gång när jag lackar naglarna så skall jag lacka så.)

Nu har jag lackat naglarna svarta och sitter här och tycker synd m mig själv. Åtminstone ganska synd. Eller mera är jag nog nerdeppad helt enkelt och så. Jag orkar inte ens bry mig om det faktumet att jag har alldeles otroligt äckligt smuttsigt och hemskt hår, eftersom jag inte bara orkade gå  i duschen idag på morgonen.

Jag bryr mig inte helt enkelt.

Whatever.

Hej, hur mår ni?

lonely and pathetic

22366-148
(Då var jag till och med vackrare än vad jag är nu. jag är bara fulfulful och hemsk. Äcklig. Jag mår illa.)

Från och med nu kommer jag inte att längre gå med och "festa" på onsdagar. Jag vägrar helt enkelt för att det alltid slutar med att jag sitter ensam och undrar att vad fan gör jag här! Och jag orkar inte med det längre. Jag går sönder. Jag grät på vägen hit igen eftersom jag mådde så fans dåligt.

Fattar inte hur jag alltid kan vara så dum!? Tro att någonting kommer att ändra och vara bättre! Jag borde veta vid detta lag att inget kommer att bli bättre. Det är menat att vara som det är. Det är min framtid och mening att vara ensam och tragisk datorberoende människa.

Så är det.

Idag var jag dit mest för att se dansföreställningen som danslinjen hade där. Jag älskar dans. Det är så vackert. Och att dansare är så jävla snygga! För fan!
Min kusin är också väldigt snygg.
Alla dansarna är.

Dans är vackert. Jag önskar att jag också kunde dansa utan att känna mig helt dum och hemsk. Skämmas efteråt.

Men nej. Inte det heller.

Jag kan inget.

Om korvsås och Expelliarmus!

image155

Bara för att jag vill ge så mycket reklam åt ExpelliarmusCast  som möjligt så tänkte jag att jag skulle lägga länken till deras blogg även i denna bloggen. Plus en fin bild som jag stal av dem.
Jag hoppas att de inte tar hemskt illa upp när jag nu ändå ger en massa publicitet åt dem.

Jag satt ju faktiskt igår och lyssnade på dem när jag borde ha sovit gott i min säng, men nej jag kunde bara inte sluta lyssna när jag väl börjat. Att lyssna på två tjejer som pratar om Harry Potter är nog väldigt roligt. Speciellt det lilla extra materialet i slutet av podcasten.

Jag satt och njöt helt enkelt.

Det är definitivt IN nu. Alldeles underbart.

Hanna  och Ebba , ni flickor äger!

OCH SEDAN TILL ANNAT:

Min dator är dum med mig, eller min photoshop är dum med mig och vill inte samarbeta vilket får mig att tappa fattningen helt och hållet. Argh. Det är bara någonting jag inte tål! Att någonting inte fungerar som jag vill att det skall göra.

(och ja, jag vet att bloggens utseende är väldigt cräp för tillfället, men jag kan inte ändra på den..ifall någon som kan läser detta, så skulle jag vara väldigt lycklig ifall ni skulle vilja hjälpa mig med det. Ni har fria händer, allt duger så länge det ser bra ut!)

Idag måste jag nog gå till matsalen och äta. Bara för att jag struntade i det igår. Idag skall jag inte göra samma sak.
Korvsås here I come. -.-


A hole in my soul

22366-154

(Ja jag kommer att publicera en massa bilder här eftersom jag inte riktigt gillar wordpress bild-grej. Det är bara jobbigt att lägga in bilder. Här är det så lätt så lätt. Det där är då mitt fönster hemma och ja det är ett hål.)

Fick idag eller rättare sagt igår veta att jag antingen måste flytta eller så kommer jag få en rysk studerande som rumskompis. Denna dag har gått till att fundera att skall jag flytta eller ta ryska studeranden. Det är inte lätt att bestämma.
Men jag tror ändå att jag kommer att stanna här eftersom det känns trevligare och lättare än att flytta. Och dessutom, som min mamma så trevlig sa, så kan det vara roligt att få en rysk kompis.

Och visst tycker jag även det. Nu när jag tänker efter.

Först var jag helt säker på att jag skulle flytta. Men nu tror jag att jag skall stanna.

Livet är inte lätt sägs det.

sverige

Det var alldeles härligt att få träffa Chobben igen. Bröllopet var alldeles jättefint och hon var så otroligt vacker. Det var kanske lite kallt väder eftersom jag tror att alla frös lite i sina festkläder.

Att gå i klackar en hel dag är verkligen en hemskt trevlig upplevelse! INTE! Jag hade väldigt ont i fötterna efter den dagen.

Och Sveriges flygplats tog min clearasil! jävlar också säger jag!

Lösen bort.

22366-109

Ja som ni kanske ser så struntade jag i att ha bloggen lösenskyddad. Jag hatar att ha någonting lösenskyddat. Men jag tänker fortfarande kolla igenom alla kommentarer själv. Om jag ser någonting jag inte gillar så tänker jag inte publicera kommentaren. Bra.

Jag saknar sverige. Saknar Nelle. Sverige kommer jag ju nog att besöka nu på veckoslutet men jag tror inte att jag har någon möjlighet att träffa Nelle. Tyvärr. Fast ett kanske finns ännu...ett litet kanske...

Idag skall jag till stan med mamma. Köpa kläder. Tror jag. Och så kommer Jezpa hit.

Kirei

22366-153

Skratt är vackert. Eller hur?

Livet är också ganska långt åtminstone.

Positivt tänkande för en framåt.

Hoppa av. Hoppa av.


Finding Neverland var vackert mystisk. Jag tyckte om den väldigt mycket. Johnny är så underbar.

The boy that never grew up.

(och snälla säg inte att "gud vad söt du är" "du är så vacker." Jag är inte vacker. Nej.)

Just a dream...

image150

Bara en dröm.

Allt är bara dröm. Jag drömmer konstiga saker jag nog inte längre minns. Haha. Det är kanske lite roligt. Shit säger jag. Det skulle vara roligt att komma ihåg drömmar och kunna berätta om dem.

Men nej.

Känns härligt att vara hemma mitt i veckan. Utom att det känns underligt att måsta lägga sig tidigt för att stiga upp på morgonen. Jag är van vid att göra det i skolan liksom, men inte här.

Weird.

(Föresten så måste jag säga åt er som har lösen och läser detta. Det skulle vara underbart om ni skulle kommentera även, ens någonting. Det skulle betyda alldeles otroligt mycket för mig.)

A FAKE SMILE

22366-128
(och bilden är alltså tagen av mig och föreställer mig. HAHAH. Som om ni inte skulle veta det redan.)

Jag vill att alla skall må bra och kunna le utan att det skall vara ett fejkat leende, men jag vet att alltid kan inte alla le och må bra, vara lyckliga. Och då söker människor såklart stöd. Någon som skall säga att allt kommer att bli bra. Livet är inte slut ännu.
Jag vet själv att jag är en sådan som definitivt söker stöd hela tiden. Jag kan medge det ganska så fort och ärligt. Jag vet det själv och jag vet att jag kanske t.o.m får människor att tröttna på mig tillslut bara för att jag håller på så hela tiden.
Får en angstattack och gråter medan jag desperat söker någon som bryr sig tillräcklig för att lyssna på mig. För att orka lyssna på mitt prat om hur skit livet är. Hur dåligt jag mår.

Hur hemsk jag känner mig på grund av dendär ena glassen eller godispåsen. Hur hemskt det känns att vara alldeles fullproppad av mat.

Hur hemskt det är när människor försvinner helatiden. Ändras på något konstigt sätt och inte längre har tid att lyssna på mig eller ens prata med mig. Hur de har slutat svara på sms som jag skickar när jag mår dåligt...

(hur det har slutat bry sig. Inte orkar längre.)

Hur jag inte mera klarar av det. Hur jag går sönder. Hur inget känns roligt.

Jag vet hur man skall le fejkat. Och ingen märker påriktigt hur dåligt jag mår inuti om inte jag själv vill att de skall veta det.

Jag söker förändring hela tiden. Försöker ändra på mig själv för att det kanske kunde bli bättre då. Allt skulle kunna bli bättre.

(KANSKE JAG SKULLE KUNNA BLI LYCKLIGARE.)

Efter en lång paus...

Jaha. Jag hade tänkt ge er en bild men tydligen så får jag inte göra det enligt min dator. Det är så segt och den vill inte ladda upp bilden. Sug kuk säger jag bara.
Alltså efter många om och men har jag nu bestämt mig för att börja med denna blogg igen, men denna gång är den lösenskyddad och den bli mer privat.

En svensk privat blogg. JA. Låter inte det bra. Jag kollar själv igenom alla kommentarer och sånt. Och jag ger lösen åt bara de som jag tycker att skall ha den. Det är jag som bestämmer.

Ni som har lösen så får INTE GÅ OCH GE VIDARE DET UTAN ATT FÖRST FRÅGA MIG!

Tack.

Ja här kommer att förekomma en del angst och liknande. Bara för att varna er redan nu.

RSS 2.0