Int många timmar tills december.

Tänk er. Det är den 1 December imorron. Härligt. Vinter, jul, december, bättre kan det inte bli...eller visst men det kommer det nog. Hoppas jag.
Jag skall förbättra mig. Jag skall försöka vara mig själv i alla tillställningar. ALLA, skolan, hemma, i stan, med ALLA människor. Jag undrar om det kommer gå, men jag kan ju alltid försöka.
Jag hatar problem, men ändå skapar jag problem åt mig själv, med att bli orolig och rädd för att bli lämnad ensam. Jag drar mig undan när jag inte vet vad jag skall göra.
Hmm. vad annat kan jag säga?
Imorron skall jag träffa lilla Julle. Vi skall gå till något café och sitta och prata och mysa och planera. Jaa, det blir så härligt! Jag behöver hennes humor och kramar. Vadå närhetssjuk?
Snart får jag träffa min DARLING (vem månne)! Int många dagar kvar. Och sen skall det pratas och kramas (i snöhög elr int) och annat trevligt. Det blir HÄRLIGT! Jag kan verkligen inte vänta!

Får se hur det blir med mina problem. får se får se.  
 

I fall without my wings I feel so small

Jag är en feg liten människa som springer bort när det blir svårt och jag inte orkar mer. Visst är det så? eller hur?eller hur? Jag gjorde ju det redan. Men varför varför varför? Hur kan man vara så dum?
Kanske jag bara borde ta itu med mina problem och sen känna mig helt superstolt över mig själv, men jag tror inte att jag klarar av något sånt.
Fega lilla människan, med inget liv och inget ansikte. Hon syns inte. Hon blandas in med alla de andra människorna som är mera värda än hon. Hon finns inte. De ser inte henne. De bryr sig inte.
Gå bort.

split personality

Ylar som en varg. En hund, någonstans i detta hus, ylar hjärtskärande. Stackarn har säkert blivit lämnad ensam. Ensam. Ensam. Fan vad jag hatar det där ordet. Kan man hata ett ord eller är det för starkt ord? Borde man säga gillar inte?
Stor skillnad, Emzi. Det är ändå ingen skillnad. No one cares! Det är ju liksom sååå ointressant!
Har jag då sagt att det är intressant? Ett inlägg som skrivs när skrivaren ännu halvsover kan ju för crying out loud inte bli intressant!  
Nåmen sluta skriva då. Gå och gör någo annat som ingen sen behöver lida av.
Som vadå, t.ex? Jag har inget och göra kl. halv 7!!! Int orkar jag läsa...fast jag skulle vilja göra det. För det är ju bra att läsa. Man får bättre ordförråd och liknande.
Satan, Emzi. Det där vet ALLA! Du behöver inte berätta. Gå och dränk dig!
Jag bara....jaha....if that is how U feel....bye.... 

Förstår du?

Jag orkar int int int int! Förstår ni mig???
Nää det gör ni ju inte, men ni tror att ni gör det.
Ni tror att ni helt vet precis hurdan person jag är. Nej jag är inte sån. Nu krossar jag alla era tankar om mig. Förlåt (jag menar int alls det där.).
Redan en från klassen har märkt att jag inte är den person jag är i klassen. Jag är två olika personer.
Den som är JAG och den som inte är jag, den som är mitt skydd mot världen.
Den blyga och den inte så blyga.
Den glada och spralliga.
Förstår ni?

Busshat

BUSSAR HATAR MIG!  
Men jag hatar ju också bussar nuförtiden!

De bara förstör ens bra humör och idéer! *arg*

Man är rädd för att bli försenad till praktiken eftersom man tog en senare buss. Nå visst går bussen och får problem och man inte kan fortsätta med den bussen, utan måst stiga av och vänta på nästa. + att det var helt jävla kallt och jag var helt supertrött!

Och sen när man tänker att "Yes. Nu slipper jag snabbare om jag tar bussen, när den åker nu, än metron." Men nähä satan! Den slipper åka en bit men stannar sen och inte kan åka! Perfekt! Den kom nog sedan iväg, men jag kom inge snabbare hem! 

Fans bussar! 


Jag behöver sömn.

Tisdagen den här veckan var härlig(ja jag kan säga så fast det är IA). Min sötnos Julle kom till mig och vi flumma och prata och allt möjligt annat trevligt. Satt vid datorn och var på x3m.
Gud, va trött jag är. Har vakna 6 nu ett par dagar. Jag vill fortsätta sova! E så trött. Tur att det är v-slut snart så får jag sova.


*suck* Intressant info eller hur?

Vitsi jag är tråkig. Borde visst försöka uppdatera lite bättre, men jag har ju sååå myki annat och göra så. Dessutom läser ju ingen så det finns liksom int så himla stor idé.
Sen kan man ju fundera över det varför jag fortfarande skriver. Jaa-a den som sku veta det.

Berätta åt mig om ni vet. Thanks.


Beroende av pengar? Hell yesh.

Jag borde skaffa ett jobb. Ett riktigt jobb. Inte mitt barnvaktande ibland hos olika människor. Ett RIKTIGT jobb.

Jag behöver pengar.

Skall barnvakta idag. En liten kille. Han är supersöt. :)

Money.

The best day of the week.

Förjävligt. Så, nu är det sagt. Glad. Sååå lycklig.

Snart fredag.

Lycklig. :D

RSS 2.0