Jesus Christ

Vad kan man säga. Lillebror någonstans och festar. Jag sitter här och skall snart titta på lite tv. Jag har varit på en fest, vilket var helt trevligt. :) Inga supfester. Skulle troligen inte ens vilja, men skulle gärna vilja ha att välja. Det har jag ju såklart inte.

Jag vet inte vad som kommer hända. Jag vet inte.
Jag orkar inte tänka på henne just nu. eller dem. Jag orkar inte tänka.
Det kommer inte hända ännu så jag är nöjd. Och dessutom så kommer jag ju inte vara ensam då. Så det känns tröstande.

Veckoslutet har varit okej.  Inge speciellt. Utom att jag fastna i att skriva engelska. Först visste jag ju inte vad det skulle bli, men det blev en liten berättelse. Kommer skriva in den på datorn imorron antagligen. Idag hinner jag inte mera.

Trött. På allt. Har en massa jag borde få gjort. Jobba jobba jobba. Äsch. Orka.

Mår okej.

Älskar Hyde!

Sånhänt idag.

Har haft så mycket grejer idag. Har inte alls haft tid för mig själv, knappt andas. Ändå har jag överlevt. Hade handledning på morgonen till ett arbete jag inte har börjat på och antagligen borde börja göra på det, eftersom det skall vara färdigt den 17:e. :/

Var igen hos kuratorn. en stund. Det var trevligt. Det är skönt att bara prata.

Sen hade jag lite håltid före ekmötet. Räddande ängeln släppte mig in i ekrummet så jag kunde sitta på datorn ^^. Det var roligt. Även om windows messenger suger. *grr*

Härligt möte. Fotografering. Prat om en massa skit.

Storebror var här och fixade datorn. :) Nu är den bra igen. :)

Mer imorron. Nu skall jag sova.

Kiss me, kill me, love me

Suttit här hela dagen. Gjort en del bra och en del bara för att jag ville göra det. Som ex. lyssnat på Dir En Grey, Gackt, Miyavi, T.M. Revolution, and so on.
Gjorde ett skolarbete klart och skickade det åt räddande ängeln som printade ut det och lade det i lärarens fack, så nu behöver jag inte oroa mig över den mera. Nu kan jag börja stressa över alla andra saker jag har ogjort.
Dessutom tror jag att min mamma blir galen om jag inte snart börjar lägga in saker i min byrå som jag fick till julklapp. Hon tror att hon köpt den i onödan. Men det har hon inte. Jag måste bara börja så går det bra sen. :)

Skönt att inte ha skola alls idag. Att bara få sitta och ta det lugnt. Fundera på livet och så. Prata med människor på msn.

Klarade skolan helt bra igår. Var snäll och pratade glatt med människor. Lät lite för positiv och glad ibland och skrämde mig själv. 

Allt ordnar sig tillslut. Så säger alla kanske det är sant. 

Senorita

Gårdagen var nu som den var. Satt inne hela dagen. Satt inne på datorn hela dagen. Var inte ute och det var ändå så jätte fint väder och allt. Men nej.
Spelade minigolf med kusinen, lillebror och deras kompis på datorn. Det var väldigt roligt. Mycket roligare än att spela ute. (ja, jag vill sitta resten av mitt liv på datorn.)
Över det så hände det nu inte någonting speciellt. Var i duschen, lacka naglarna svarta (oh!). Måst köpa ett nytt eftersom de jag har börjar bli dåligt. :/ (PENGAR!)

Och nu sitter jag här och försöker lugna ner mina nerver. Jag skall till skolan igen. Känns skrämmande. Har en timme och börjar klockan 12.20! haha. Bra att jag inte behöver vara längre än det i skolan. Vet inte alls hur det skall gå, vågar inte börja spekulera en massa. Det gör ingen något bra. 

Vaknade klockan 6 för att jag trodde att jag skulle till 8:a men efter en tid ringde L och berättade att läraren är sjuk och att vi inte har några timmar med henne. Tänkte att jag skulle dö av lycka! (nej det gjorde jag inte.) Log antagligen väldigt stort när jag pratade med L då. 

Mår ganska bra just nu. Lite nervös över skoldagen, men jag ser åtminstone väldigt bra ut just nu. (om jag nu själv får säga så) Jag struntar i vad människor säger. Jag har bättre självförtroende när jag tycker att jag själv ser bra ut. Alla jävla människor kan gå åt rumpan!

Att sånt. 

Snedsteg

Jag vet inte varför det känns som det känns just nu. Jag vet verkligen inte.
Kanske det har att göra med allt som har hänt på en tid. Skolan. Kanske.
Skola på måndag. Känns inte sådär jätte bra. Vet inte när jag börjar. Orkar inte gå och kolla på hemsidan.
Lat. Ja, det är jag, men även väldigt trött på livet just nu.

Känns som om jag hela tiden skulle trampa snett och välja fel vägar.

You say the wrong thing.
Tell me what I wanna hear.
Lie if you have too.
I need you.

Håller på att få huvudvärk tror jag. Konstig. Undrar vad jag har gjort för att få den nu då?

Tur att jag inte har ont i tänderna just nu. Borde väl antagligen gå till Tandläkaren för att kolla om jag har hål and stuff, men jag orkar inte ringa och beställa tid. Jobbigt ju. Dessutom tycker jag inte om att gå dit. Tycker inte om värk och sånt.


Jag tänker aldrig sluta skriva här. Jag behöver detta. Jag behöver skriva av min hjärna.


Hejej.

Vanilla

Dir en grey

Gillar den där bilden.

Mår ganska bra för tillfället. Sista dagen IA och jag jobbar med någon jag aldrig förr träffat. Får nu se hurdan hon är. Sen blir det skola igen. Får träffa hela klassen på en gång. Haha.

Du kan säga vad du vill, men jag måste skriva här. Jag måste få skriva ut mina känslor. Du kanske inte vill läsa, men ingen tvingar dig att göra det heller. Men jag behöver detta.

Måst gå snart för att hinna i tid. Tänkte bara lite uppdatera er som ännu läser detta. 

Jag vill inte förlora dig. Du betyder.

Jag har fastnat för Gackt. Men jag klagar inte. Han är söt.
Spec på denna bild: 


Min mamma och lillebror kan inte förstå hur jag kan gilla honom & hans musik. 

Förlåt. 

Secret garden

Borde jag skriva någonting hit oxå....

Hej, jag heter Emzi och har problem, fast det tror jag att de flesta redan visste.
(I have no idea why I wrote that)
För tillfället så har jag haft en massa att göra (ljug mera) och en massa att tänka på (well that's true) så jag har inte riktigt haft ork att skriva någonting här. Jag ber om förlåtelse av er alla som läser (antagligen inte så många, men jag bryr mig inte just nu).
Nog för att jag fortfarande har en massa problem, men jag ville bara skriva någonting åt er ändå.

Och nu tog mina ord slut.

Jag saknar sverige. Jag saknar människorna i sverige. Alla här känns fel pånågot sätt. Allt här känns fel.

Hela det här med mellanår känns lockande, men min mamma skulle aldrig gå med på det och det är jag helt säker på.

Skolan känns så jobbig.
Uppgiften har jag inte ännu heller gjort och kan inte göra heller. Det är bara så.

Flåt.

Mizerable



Jag har ont. I magen. Tydligen har jag ätit för mycket igen. Man är smart ibland.
Just nu orkar jag inte tänka på någonting. Allt går åt rumpan och jag bara säger åt alla att jag mår bra. Jag vill inte medge att jag inte klarar av detta. Skolan.
Jag kommer inte kunna göra uppgiften. För jag förstår inte. Ville börja gråta i bussen när jag uppfattade det men hindrade mig själv.
Skolan är inget för mig.

Jag är rädd för att gå tillbaka.

Rädd.

Where can I go so that the sadness of being
alone will disappear?
"I   h a v e   t o m o r r o w......"

Gackt - Mizerable

Ont.

EmziJag jag jag. Haha. Älskar mina ögon i denna bild. I don't know why.

Ha det så bra.

Jag orkar inte.

Har värk i ryggen.

Måste spara denna någonstans:
http://youtube.com/watch?v=cu-wTTpS2k0


Angel



Through the darkness and broken glass
I'll come for you, if you only ask
And there i'll stand
Just for you


Million miles between our lives
can't keep us apart from our grieving hearts
sealed with love
God speed my darling
Lovex - Guardian Angel

Har inte skrivit någonting på en tid. Har bara inte haft tid. Haft för mycket praktik and stuff.

Mår väl helt okej. Eller ganska iaf.

J föreslog att jag skulle beställa tid hon P som är skolkuratorn. Kanske jag faktiskt borde göra det. Det kanske skulle kunna vara helt bra.


Fast vi får se.
Jag skall gå till skolan imorron för att träffa Zan. Det blir härligt. Har inte träffat henne på en evighet, men ändå är jag lite orolig för att gå till skolan. Jag är rädd för människorna där.

Jag håller på att åka mot Goth stilen. Helt klart.  M sa att jag inte får göra det. Hon kommer väl då sluta umgås med mig. :/




I'm becoming something diffrent. I don't know what and it scares me.


Spin.

Vad finns det att skriva här nu?
Jag har faktisk ingen aning.

Har lust att skriva någonting i jag form. Kanske. Men har inte ännu fått tid att börja på någonting. Kanske idag. Eller sen inte.

Har ingen ork till någonting mera.

Äter ingen godis.

Men tomater, ja. och annat.  Ännu äter jag iaf.

Vasa spex imorron!!! :D Med Julz.

Mwaah.

bits of life.


Stora ändringar har hänt under en ganska kort tid. Man kan se det på mig, men även i det jag skriver. I mina tankar. I det rådd av tankar som går runt i mitt huvud. Antagligen finns det en hel del bra där även men jag kan bara koncentrera mig på det där burret av skit. Det brukar väl vara så att man gör det.

Undrar om någon från min lågstadieklass skulle känna igen mig. Nå, jag vet ju att W skulle eftersom han har sett mig i skolan. Men de andra som jag inte sett på hundra år. Vad skulle hända om de såg mig nu?
Antagligen tro att jag blivit totallt galen.
Jag såg ju en från min dåvarande klass i bussen, men hon kände nog inte igen mig. Är nästan glad över att hon inte gjorde det. Skulle bara ha blivit konstigt om hon börjat fråga mig någonting. Jag är så jävla asocial. Rädd för människor.

Jag vill till sweden. Jag vill. Jag vill träffa alla änglar.


I love u.

Wrestling.

22366-38

Han är het.
Dagens påstående.

Ja, jag är, som jag redan förr har sagt, galen i killar som slår livet ur varandra. Stolar, nitar allt som bara hittas. Ladders, tables. whatever.

It's better to be pissed of then pissed ON.

RSS 2.0