dream

"If the dream ends just about you are about to kiss someone, indicates that you are unsure of how he or she really feels about you. You are looking for some sort of relationship with this person but you are not sure about how to go about achieving it."
http://www.dreammoods.com

Vad roligt att veta. En överraskning indeed.

HAHAHAHAHAHAA

22366-149

HAHAHA! DÖ AV AVUNDSJUKA!!! JAG HAR KRAMAT DEM!

MUCC

Jag är helt superlat!!! Hahahahahaha!

MUCC var alldeles underbara! Och alla jag träffade där!

ÄLSKAR DEM!

Jag får se vissa idag oxå! wohooo! :D

maow.

Jag är lat igen idag. Dessutom så börjar jag blir lite trött. Dessutom borde jag faktiskt ännu klä om mig och tvätta bort sminken och tvätta ansiktet. (fast det går ju där på samma gång som sminket så).

Gud jag kommer spricka av avundsjuka ifall Nera får IA plats på Back Street. Och om hon sen ännu får sommarjobb där så kommer jag skrika och högt. Det skulle bara vara alldeles för fräckt. Jag vill också. Det är så underbart ställe och jag måste verkligen shoppa kläder därifrån någon dag, även om det är jätte dyrt. Nån kjol helt säkert.

Märkte att jag är kär i att gå runt i tygbutik. Det var en massa underbara tyger. Jag är så avundsjuk på Nera som kan sy kläder. Jag har inte tålamod eller talang till det. Tyvärr.

Ögonen åker fast.

Ha det så underbart!

 (vadå linslus?)

Leave.

Ingen bild idag bara för att jag är skit lat och trött. Och orkar verkligen inte söka efter någon bild. Är trött på allt som har med människorelationer och problem att göra.
Allt som bara lite också är relaterat till det kan gå och se sig i arslet. För jag orkar inte mera.
Jag orkar inte sitta med telefonen i närheten väntandes på att någonting skall hända. På att jag skall få någonslags respons. Har gjort det nu i två dagar och jag är fed up!

Jag vill inte längre det.

Så är det bara.


Imorgon skall mamma och jag gå och rösta för första gången. Alltså jag skall rösta för första gången. Det blir spännande.

not like this.

22366-147
(A sushiplace in Tampere.)


Nej. Jag orkar inte. För mycket tårar i mitt huvud. Jag skriker och gråter i mitt huvud. Inne i min kropp. Det värker. Varför??? Varför kan du inte bara ringa åt mig som du sa att du skulle? Att du skulle komma hit.

Jag behöver närhet.

Jag behöver dig. Men det ser du ju inte alls.

Lovely, dear.

22366-146
(Ah...ja. Yoshiki, alltså han som ligger.)

Har en känsla av att allt kommer falla på mig när som helst. En hemsk känsla och det gör ont. Fick halvpanik när jag inte hittade pappret till uppgiften, med uppiften om vi är riktigt nogranna. Alldeles hemskt. Jag vill göra uppgiften för att få den gjord och över.
Mamma skall hjälpa mej och det blir säkert bra. Imorgon skall det hända.

Dagarna tickar och tickar. Räknar ner till lördagen. Då får jag se mina underbara igen och det blir bra.

och på onsdagen blir det Svenska Talande Klubben igen! :D

Får se om jag skulle våga fråga en viss person med mig.

Suck my kawk!

22366-145
(från den underbara filmen "Interview with the Vampire")


Åh, gud, bloggen fungerar igen utan problem och jag kan andas igen. ja, man märker väldigt bra hur beroende man är när någonting inte längre fungerar. Det är bara så. Samma ifall dA inte fungerar så får jag små anfall av panik och inte vet vad jag skall göra, även om jag har en massa annat jag kan göra.

Mitt hår är nu nyfärgat. Mera blont. Hur underbart som helst. Nu fick jag nästan lust att blonda hela håret av någon anledning. Men nej det skall nog inte hända ännu åtminstone. Skall väl ha det såhär nu en tid framåt och sedan se.
En dag fick jag ju faktiskt lust att färga håret VITT, bara på grund av ett foto som jag såg på dA. den var så fin. Och dessutom ser ju våran kära Hyde väldigt bra ut i vitt hår. Vi alla älskar honom, ja.

har haft en underbar dag tillsammans med Pigru och Nera. Att bara sitta och prata skit hela dagen är verkligen någonting jag rekomenderar åt allihopa. Okej, nog färgade vi ju hår också men ändå. Pigrus hår blev grönt med lila pannlugg. och mitt fick som sagt mera blont i sig. (Skall nog visa bild så fort jag orkar...haha.)

Fick brev från USA idag. Blev super glad när mamma hämtade brevet till bordet när vi satt och åt pastasallad med flickorna. Ett alldeles underbart brev! Jag blev jätte lycklig!

Klockan är mycket och jag kanske borde gå och sova snart. Kanske.

RSS 2.0