Devil is a loser (and he's my bitch)

Äter godis som morgonmål. Det är ju så otroligt hälsosamt eller hur? Bra för tänderna dessutom. Hahahahaaa. Ja, jag åt även en tomat fören jag började äta godis. Jag lovar. Plus att jag tog en multitabs. Känner mig bra. Nä.
Borde börja äta hälsosammare. jag skall ju faktiskt inte äta någon godis på hela nästa månad. Och sen när det blir varmare så skall jag börja promenera mera. (detta säger jag så att ni vet om det och kan slå mig ifall jag inte går igenom med det)
Gårdagen gick helt bra. Inga paniktillfällen eller liknande.
Kände mig populär när min telefon ringde när jag var på praktiken. Blev glad när jag såg att det var La. Svarade och hon började med sina frågor. Det är underligt att hon inte kom ihåg att jag är på IA och är väldigt busy hela dagen typ. Hon svor och la på.
Fick en del sms också. Mest av M som frågade när jag skall till Lillängeln.
M ringde sen på kvällen och sa med vilken bus hon kommer dit. Pratade en stund med henne.  Det kändes konstigt bra och naturligt.

Skall till pappa idag. Kommer bäck på söndag. Försök överleva utan mig (det borde väl inte vara så svårt).

Hellou jesus

22366-37

Så såg man nu sen ut efter ett veckoslut med världens bästa flickor (even known as VPFPH). 
Älskar dem allihopa och saknar jättemycket. 

Måst åka till sweeden i sommar. Bara måste. Annars dör jag.

Go away
Go away
Go away fucking pain
 

Hardrock Hallelujah.

http://www.youtube.com/watch?v=wa-7RiqRW6U&search=lordi (stulen från http://tampong.blogg.se)

ÄLSKAR LORDI!!!! :P


Jag mår konstigt. Orkar inte skriva.

Die.

Lock me in a casket and put it in the ground.

Tori Amos - Taxi Ride


"Taxi Ride"

lily is dancing
on the table
we've all been
pushed
too far
i guess on days
like this
you know who your
friends are
just another dead fag
to you that's all
just another light missing
on a long taxi ride
taxi ride

and i'm down to
your last cigarette and
this "we are one" crap
as you're invading
this thing you call
love - she smiles
way too much but
i'm glad you're
on my side, sure
i'm glad you're on
my side still

you think you deserve
a trust fund
just because you
want one
sure you talk the talk
when you need to
i fear
the whole world is
starting to
believe you
just another dead fag
to you that's all
just another light missing
in a long taxi line
taxi line

and i"m down to
your last cigarette and
this "we are one" crap
as you're invading
this thing you call
love - she smiles
way too much but
i'm glad you're
on my side, sure
i'm glad you're on
my side still

lily is dancing
on the
table
we've all been pushed
too far today
even a glamorous
bitch can be in
need
this is where you know
the honey
from the
killer bees
i'm glad you're on
my side
sure
i'm glad you're on
my side
sure
i'm glad you're on
my side still

got a long taxi ride
got a long taxi ride

Jag älskar dendär låten. Jag tycker så om den.



Crazy world.




Mah.

Julz kommer mörda mig om hon ser att jag la ut den där bilden.
Det var på nyårsafton.

Jag vill inte gå till praktiken.


You do what you have to do.

Love is love.

Life is life.

You are beautiful.

v-slutet del 2

Efter att N släppte av oss vid kampen så gick jag, C och Ce till blippo. Det var roligt. Sen skulle vi till några andra butiker. Det mesta jag gjorde var följde efter. Det kändes inte jättebra, men ändå så följde jag bara med. Ett par tillfällen tänkte jag nog att varför sticker jag inte bara. Men ändå stannade jag. Ville väl försöka försäkra mig själv att jag hör till gänget. Gick jättebra.
Tillslut när vi kom tillbaka till kampen bestämde jag mig för att fara hem. Stannade i andra ändan av metron. Märkte att min akku på telefonen var slut. Perfekt.
När jag kom hem så fick jag veta att explorer fungera igen. Blev glad.
Pratade en hel del med C på msn. Kändes bra.

Idag så sov jag länge. Äntligen fick jag göra det utan att vakna. Skönt.
Klockan 5 typ träffade jag Julz. Härligt härligt härligt. I was in heaven. Vi gick runt i stan och sen gick till Wayne's  och satt där och pratade. Smått lebbvibbat i både början och slutet. Stod och kramades i över 5 minuter.
Hon är bäst.

That's all folks.

V-slutet del 1

Fredag:
Jag vet inte om det finns något att berätta om morgonen. Det enda var att jag måste vakna helt skittidigt. Jag måste vakna klockan 6 för att vara ute halv 7. Död var jag nog.
Jag hann bra med bussen och blev i tid till praktikplatsen.
Början gick bra eftersom det var H på jobb. Senare kom Mi på jobb och hon hade tydligen inte sovit så bra så hon bara typ fittades med mig. Sa att jag måste lite själv titta vad som borde göras. Just satan. NEJ. Det är inte meningen att jag skall göra det förlåt mig. Jag tycker inte om henne.
Sen när jag och en annan gick till butiken så när vi kom ut ur butiken så hade det börjat snöa. Visst fin vår vi har här ju. Sen var det ju inte så mycket av min dag kvar.
Sen fick jag gå. Thank god.
Hade titta fel på busstidtabellen men det var inte så farligt eftersom jag ändå hann bra. Hann t.o.m. till butiken för att köpa russin (hälsosam?).
C, S och Ce stod redan framför skolan och väntade när jag kom dit. C hade väldigt fina solglasögon på sig.
Så kom alla vuxna som skulle vaka oss fyra. Tre stycken. Kan ju alltid behövas många.
Satt i samma bil som Ce. Inte mycket prat.

Väl framme så blev nästan direkt mat vilket var helt okej. Kändes småkonstigt på vägen till matsalen men jag överlevde. Maten var okej. I bordet satt jag en stol bort från de andra. Jag vet inte varför. Kändes bara som om det var rätt. Jag vet inte. Kanske det var dumt. Jag är bara sån.

Så gick vi upp för att börja mötet. Mötet gick fint tills J och N tog fram kort (alias) och delade ut. De sa att vi skulle presentera oss med hjälp av dem (typ) förstås hade vi valt ett nummer först. Orka förklara. Jag dog smått när jag fick höra det. Alltid förr har jag vägra och sagt nej. Att jag inte vill. Förstås vet jag att jag borde lära mig att klara av det.
För ett par sekunder tänkte jag att jag klarar av detta. Jag kan göra det. Men sen så ändra jag mig. Sprang till wc för att inte få panikattack eller liknande. Jag gick tillbaka och satte mig. Just då blev det typ min tur och jag sa att jag inte vill. J sa att jag skulle ens ta 2 kort. Jag sa nej. Hon fortsatte en tid och sen sa hon bara "skit i det då." Det sårade smått. Jag trodde att hon förstod mig. Att jag inte klarade av det. Jag vet att hon bara menade väl när hon försökte få mig att göra det, men ändå. Det sista kunde hon ha lämnat bort.
Jag hade svårt att hålla mig själv i en bit just då, för förstås var jag mittpunkten vid den sekunden. Det var skönt att ingen sa någonting om det. Tror inte att jag skulle ha klarat av det just då. Tack C för att du höll tyst.
Kvällsmålet tog vi i ett annat rum. Det var gott. Det var roligt att sitta där och skratta åt alla skämt.
Gillade väldigt mycket när de spelade d.e.m.o och jag satt och tittade på. Det var roligt eftersom alla var så jättetrötta så det blev inte mycket. Spec. J. Hon skrattade så hon grät.

Lördag:
Sov skitdåligt. Hade huvudvärk. Tidig väckning. Hemsk väg till matsalen. Kände mig inte alls bra.. J hade huvudvärkstablett som tur.
 I bilen satt jag och lyssnade på C:s mp3a med honom. Inte dålig musik måste jag säga. Det var skönt.

Nää-ä nu orkar jag inte mera idag. Mera kommer i del 2 imorron.

Hejhej

Ses på lördagen.

Bye Bye

in your hand

Tidig väckning såklart.

På busshållplatsen träffade jag Ch. Det var roligt. Hon är så söt.  När vi satte oss så skulle hon ta fram sin börs. Tuggummi attack.  en massa tuggummi föll på golvet. Jag skrattade.  Tuggummi påsen hade öppnat sig i väskan.
Vi var så tidiga så vi åkte lite längre och gick tillbaka. Sen satte vi oss på en busshållplats och pratade.

Jag frös skitmycket och var tydligen blek. Hon skicka hem mig.  Sjuk blev jag ju inte.

 take a spin

Kände mig konstig när jag satt i bussen. Som om jag höll på att göra någonting fel. Att jag gjorde fel med att åka hem så tidigt.

pull me in


Tomater och potatis.

Igår vaknade jag igen tidigt. Såklart till det att Lexa har sin radio på. Jag sa åt honom på kvällen att den väcker mig, men han strunta i det. Han skall ju inte behöva lida av det att jag får sova och jag måste ju såklart lida av det att jag har min praktik så sent och missar hela dagen.  Om jag inte hade ett liv före detta så har jag det verkligen inte nu. (Jag blir galen. Jag blir galen.)

Mamma skulle åka iväg men berättade först vilken buss jag skall ta och när jag skall åka härifrån. Hon hade även lämnat lapp och allt.  (den var placerad framför datorn.)  Såklart  satte jag mig framför datorn och njöööt. Morgonen är ju tiden jag hinner göra någonting, även om typ ingen är inne då. Dessutom så funkar ju inte msn ännu heller, så den har jag inget nytta av. (jag lider!)
 
Jag ringde åt J för att få reda på när de tänker åka på fredagen så att jag kan komma med på samma gång. Att jag kan ändra min arbetstid så att jag hinner med och är med från början. Hon lät lycklig men flunssig. Försåerligt. Alla blir väl sjuka ibland.  Hon berättade och nu måste jag räkna ut när jag skall börja på fredagen. Sen måste jag sluta eftersom jag måste börja gå till Metron.

När jag steg av vid Sörnäs så märkte jag att jag inte har någon bråttom alls så jag tog en sväng till en godisaffär. Kanske jag lite ångrar det, men man kan ju inget åt det längre.
När jag kom upp så åkte bussen förbi mig så jag fick springa för att hinna till den. Jag hann. Hatar att springa till bussar. Sen märkte jag att det var en tidigare än den jag skulle ta påriktigt så jag blev tidig. Vet inte om det är bra eller dåligt.

Städdag på praktiken. Fick vattna en blomma och plocka bort gula blad. Tvätta duschrumsgolvet. Tvätta golvet.  Hämta posten.
Träffa Hasse. Han verkade trevlig. Hade humor. Han har en massa djur hemma.
Fick laga salladen igen.

Jag fick följa en till ett grannboende där det hölls kalas för en som fyllde 50 år. Chobb jobbade på det boende så det var väldigt roligt att träffa henne.
Kaka och annat gott. (Jag blir tjock!)
Chobb gillade att vara där.  Jag är glad att hon hittat någonting hon gillar.
Fick veta nya saker om hennes ex. Vilken skit!

På kvällen när jag slutade var det mörkt och vackert. Halt även men jag slirade inte.
Bussen åkte precis framför mina ögon så jag fick vänta i 20 minuter på nästa. Kallt var det ju oxå.
Jag var den enda i bussen en stund.
Jag tycker inte om att vara ute sent på kvällen. Jag är rädd för människor.

Nelle! Saknar dig! (L) Love you, darl!

Just okey. (Really?)

Första dagen klarad. Yäy.
Platsen är helt okej faktiskt. Det är inget fel på den, men ändå skulle jag bara vilja sluta. Inte göra det. För det är inte det jag kommer göra resten av mitt liv. Jag tänker inte jobba med det. För längesen har jag ju bestämt mig om vad jag vill bli när jag blir stor. DET är ännu det jag vill göra. Och ändå måste jag gå igenom sånt jag inte kommer jobba med. Förstås så förstår jag idéen med det, men ändå.
Vaknade tidigt på morgonen igår. Eftersom Lexa skulle till skolan. Han väckte mig när han alltid skall ha radion på i sitt rum på morgonen och såklart så är väggarna skit tunna så det hörs igenom. Störande när man vill sova.
Tänkte nästan missa bussen med mamma. Tur att vi inte gjorde det ändå, eftersom då skulle jag ha blivit försenad.
Dagen gick bra som jag sa. Orkar inte skriva någo detaljer. Matlagning. Butiksresa. Strykande av kläder. Såndänt vanligt.

På kvällen när jag skulle åka hem med bussen så träffade jag L på busshållplatsen. Hon hade åkt åt fel håll med bussen. Lite skadeglad var jag ju ändå eftersom jag fick träffa henne pågrund av det. Vi började prata om allt möjligt. Hon berättade att hon blivit ihop med en ny (förra var en skitstövel).  Han verkar vara en helt trevlig kille.  Verkligen jättesöt. 
Även jag började öppna mig själv för henne. Jag började prata om hur jag mått på senaste tiden. Ingen aning varför jag gjorde det. Jag brukar inte göra det. Men hon lyssnade. Och sa att hon märkt det. Speciellt på Lätt Massage timmen.
Det kändes okej att berätta.


Dark Wings (breathe breathe)

Don't you die on me
You haven't made your peace
Live life, breathe, breathe
Don't you die on me
You haven't made your peace
Live life, breathe, breathe
Within Temptation - Dark wings

Två dagar hos pappa.
Jag mår konstigt. Känner mig borttappad. Det låter helt konstigt, men så är det.
Jag vet inte längre vad jag vill eller vart åt mitt  liv är påväg. Pånågotsätt orkar jag inte ens bry mig längre. En dag i taget eller något liknande.
(tro inte på mig. jag ljuger ljuger ljuger. jag bryr mig alldeles för mycket.)

Praktik imorron. Mamma kommer med så att jag hittar.  Jag skulle inte alls orka med det. Inte alls. Skolan känns jobbig.

Skall träffa Julz nästa v-slut. Hon lovade det mej.  Efter ek-veckoslutet så skall jag träffa henne.

:D

Samlar grejjer.

Skall till pappa igen idag. skall vara där till söndagen.

Bara sådär så att ni vet.


Hittade två uppgifter jag måste lämna in. Blev lite rädd att jag inte skulle hitta dem och därför måsta göra Ia:n pånytt, vilket skulle vara katastrofaliskt. och jag skulle inte ha viljat göra det. Tänkte redan att om jag måste så vägrar jag och slutar skolan, men vi kan vara glada.
Men jag är inte hudra procent säker på att det var allt jag skulle ge in. Det skrämmer mig. Men vi får se.

Mitt rum ser ut som jag vet inte vad. Hemskt ser det ändå ut. Jag måste ju rådda till det lite för att hitta uppgifterna. Men städa det kan jag ju absolut inte.
Har nog lite börjat, men långt har jag inte kommit.
Dessutom börja jag klippa ut artiklar ur alla mina hudra tidningar som jag har sparat under årens lopp. Det är mycket.

Jag har samlingsproblem.  Jag tror att någonting skall hända om jag kastar bort.  Nä, inte helt, men ändå. Jag kan inte kasta bort nästan någonting som verkar viktigt, eller så. Jag kan inte.
Jag samlar och min mamma blir galen på mig.


just så.

Okej nu går livet verkligen åt hälvete. Eller kanske jag överdriver igen, vem vet. Förstås skulle det inte alls förundra mig ifall jag gjorde det.

Hon hitta mig och tog kontakt. Och jag vet inte vad jag skall göra.

nej

Jag vet inte.

Jag vet inte.

Jag vet inte.


Jag vet inte.

Jag kan inte
.

Devil in heart.

Det finns typ ingenting att skriva om.  Haha. Gud, vad jag ljuger. Det finns ju fast vad att skriva om, men inget jag orkar skriva om. Vadå latjävel?

Skolan gick helt okej och jag överlevde. Kom på att jag har EK på torsdag och blev jätteglad. Studiehandledaren kom och sa att jag fick N1 i Näringslära. Jag är lycklig. Orka bry mig om det. Inte blev jag ju underkänd som jag först trodde att jag blivit.
Första timmen blev inget eftersom läraren var sjuk så vi fick göra annat. Jag försökte ringa åt en lärare men hon svarade inte. Skickade sms. Fick svar. Skall ringa nästa vecka. Kan ju bara gå med på det.
Lätt Massage. Hade ingen lust att göra det. Vägra. Satt och tittade på. Skrev en halv sida på en ny idé. Duktigt.
Hatar Netscape Browser.

Kommer inte in på msn. Jävlar.

att sånt.

haha

I need something else
Would someone please just give me
Hit me, knock me out
And let me go back to sleep
I can laugh
All I want inside I still am empty
So deep that it didn't even bleed and catch me I...

Så jävla vackert ju. Jag ÄLSKAR den där låten. Det är The Used - All that I've got.


So deep that it didn't even bleed and catch me
So deep that I didn't even scream fuck me




Livet är.

Pancake

22366-33

Ville sätta en bild. Jag vet inte alls varför.

Det är jag med min naturliga hårfärg. som jag hatade under den tiden.
Jag sitter ju konstigt och allt. Blä.

Var i skolan. Fick information som jag skall kolla igenom och sen skall vi skriva på måndagen. Var hos studiehandledaren. Det var inte himla trevligt, eftersom jag fick veta vad jag har ogjort. :/ Märkte att jag måste skärpa mig och börja jobba ordentligt nu denna kommande vecka. Jag vill inte förlänga mina studier. Så nu är det bara att jobba, jobba, jobba. Hjälp....stress...

Efter det träffade jag Lila. Det var roligt fast hon ändrade träffplats sådär femtio gånger. Höll på att få problem när hon hela tiden ringde. Men fick veta att hon var hungrig, så det förklarade allt.

Hejhej.

Håll i min tass.

"Jag har en kännsla av att du definitivt inte mår så bra. Du har en massa
underbara mänskor i ditt liv och du förstår att uppskatta dem, men som du
skriver så behöver du någon här, nära dig som håller din tass så du slipper vara
ensam.


Vi skulle borda få ditt självförtroende uppbyggt så att du skulle våga bjuda mer
på dig själv. Och inte alltid behöva "be om ursäkt" att du finns till, det är
vad du gör med flickorna i klassen. Faaaaaaaaaaaaaaaaan Emma du är en ypperlig
typ, du har en hel del skinn på näsan och det är inte bara tomt prat som ploppar
ut ur munnen på dig. Du har tankar och funderingar som är värda att lyssna på."
J i ett e-mail.

Hon har så rätt. Iaf i detdär första där. Hon läste mitt ärliga inlägg och skickade detdär plus en del annat åt mig.
Om jag har tankar värda att lyssna på kan jag ju inte säga om jag har. Det är ju de som läser det jag skriver som kan svara på det. Om det finns någonting i mitt huvud eller inte. En massa tankar ja, men om det är någonting viktigt vet jag ej.

Tomt prat är det aldrig. tror jag. Det jag säger har någonting i sig. tror jag.

Snart skall jag väl även bli tutor, som J föreslog. Det skulle ju vara helt trevligt.

Skall väl snart gå för att träffa Lila. Bara hon först svarar var vi skulle träffas, eftersom lilla jag har glömt vad hon sa, om hon ens sa någonting igår.

Bye bye birdie.

Uppdatering.

Allt är helt ok.
Bara helt ok.


Nelle. Du är härlig och jag älskar dig.

(mera imorron)

Jävla. Jävla. Jävla.

Gud vad tråkiga timmar. asså påriktigt. Det var liksom inget intressant i det hela. och hela det där med rollspel var väl helt onödigt. Jag fick nästan panik och bara ville springa ut ur klassrummet, men ändå stannade jag kvar för någon orsak. Idén med det hela såg jag ju inte. Okej, alla andra tyckte ju det var jätteroligt när de fick överdriva varandra åt varandra.
Jag tycker synd om R som måste visa hurdan jag är. Hon har inte sett mej. Hon känner till den sida jag visar i klassen. Hon vet inte hurdan jag är annars.
Det kändes märkligt att se hur andra ser mig. Jag vet inte om det var bra eller dåligt.

Vet inte.

Jävla.
Har en massa jag borde göra. Men jag kan inte.
Uppgiften jag borde ha gett in idag. Som jag gjorde på morgonen. Nå den sög så jag skämdes och kunde inte ge upp den.

Kunde inte.

Jag vill att Ch skall se mig. Jag vill det. Hon sa att jag inte är osynlig i hennes ögon. Jag vill att hon skall se, förstå. (kanske du läser, kanske inte)

Vill.

Ätit en massa godis och lite kaka (okej mycket). Jag mår illa. Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Jag vill inte bli tjock. Jag vill börja motionera. Kanske jag börjar imorron.

Kanske.


Det mest ärliga någonsin.

Här sitter jag och  stirrar på datorskärmen. Vill skriva ner det som trycker sönder mig, men är rädd för att sätta ner det i ord. Rädd för att såra någon utan att vilja det. Rädd för att se det som gör så ont och förvirrar mig totalt.

Jag har problem.
Stora
.

Det gör ont när hon int vill prata med mig. Jag vet ju inte alls anledning till detta konstiga uppförande. Och det är ju MEJ hon inte pratar med, bara mig, alla andra pratar hon hur glatt som helst med. Det har hänt förut och då lovade jag mig själv att om det skulle hända igen så skulle jag inte gå med på det. Men nu när det faktiskt har hänt igen, så är jag lika osäker på vad jag borde göra som jag var förra gången.
Det känns inte alls bra.

Var jag inte redan tillräckligt förvirrad före allt detta? Var det inte redan tillräckligt??

Skolan känns jävligt svår att gå till när man vet vad man går till. När man vet vad som väntar på en.

En dag av ensamhet och egna jävla tankar som man helst skulle vilja slippa för ett par sekunder. Men man kan ju inte rymma från dem.

Man kan inte rymma från sina egna tårar.

Förlåt.
Förlåt.
Förlåt.


Jag gör så jävla mycket fel.

Det enda jag behöver är någon som bryr sig.
Någon som lägger armarna om mig och viskar att allt kommer bli bra.
Jag behöver en axel att gråta i.

Jag gömmer mig bakom skärmen när allt blir svårt.
Jag gömmer mina känslor bakom ord, för jag vet att jag inte kan säga dem högt.


För svårt.


Varför?


Jag vill inte vara ensam.


Jag behöver en kram.

Realise you're blind

Blev Vicesekreterare i Elevkårsstyrelsen. Calle berätta det åt mig igår i ett sms. Själv blev han Ordförande vilket jag hade väldigt roligt åt en stund. Kunde ju i inte skratta högt eftersom Lillebror låg och sov i rummet bredvid och väggarna är jävligt tunna. Allt hörs igenom. 
Jag berätta åt Calle att jag inte var sjuk. Ville att han skulle veta sanningen. Det kändes så jävla fel att ljuga åt honom när han var så snäll mot mig. Han är en ängel. Det kändes bra att "prata" med honom igår på kvällen.  Det känns bra att veta att jag kan prata med honom om allt. Jag är lycklig att jag fått lära känna honom.
Alla andra tror ju fortfarande att jag är sjuk. Vet inte om jag borde berätta åt dem sanningen alls. Antagligen skulle det vara bättre att vara ärlig, men jag vet inte om de bryr sig. Jag vet inte. (Ifall du Ch läser detta. Förlåt.)

Jag har skit i huvudet. Eller så känns det.
Jag grät igår. När jag "pratade" med Calle. Ville inte säga det åt honom, fast jag för en sekund övervägde saken, men kom sedan på att det kanske inte är så viktigt för honom att veta. Jag vet inte om det var bra tårar eller dåliga. Kanske det var lite blandat.

Skall till pappa idag. Skulle inte orka, men måste. Skall antagligen spela Bowling på lördangen, vet inte om jag riktigt skulle orka göra det. Får se. Även om lillebror halshugger mig om jag inte följer med.

Ellen. Om du läser detta. Förlåt. Jag älskar dig.

sjukt.

22366-32

Jag har inte varit i skolan idag. Sov skitdåligt. Sa åt alla att jag var sjuk. Känner mig smått dålig när jag ljugit åt alla. Även Calle var så snäll och frågade hur jag mår på msn idag på morgonen. Det var supersött! Jag sa åt honom att jag överlever. Där ljög jag ju inte iaf. Så det var ju helt bra.
Fick honom att logga in på x3m. Han skrev t.o.m. en db (!!!) och jag behövde inte ens säga att han skall göra det. Han gjorde det av fri vilja. Han nämnde mig i den, inte med namn, men som hans kompis. Jag blev lycklig. (glad att han inte sa 'min dotter')
Så jag satt vid datorn hela dagen och lyssnade på musik. Skrev lite på 'pretty life'.

Har inte pratat med M och antar att hon inte vill prata med mig. Vill sluta bry mig om det.

Dessutom läste jag ju även lite. Vilket var superduktigt av mig.

Ingen skola imorron och sen bär det av till pappa för v-slutet.

Today.

Allt jag ville var att allt skulle kunna fungera på ett bra och trevligt sätt. Varför måste det nu fucka upp sig?! Varför måst M vara konstig?
Jag har väl int gjort någonting åt henne...eller?
Det känns int bra när jag vet att någonting är definitivt fel, men jag vet int vad det är som har gått fel. Antagligen har hon bara en dålig dag. (nej föresten det kan hon ju int. hon pratar med Ch och L.) Hon har ju slutat prata med mig förr, varför känns det lika svårt varje gång? Varför kan jag inte bara strunta i henne och hennes jävla humörsvängningar? Jag bara inte tål det.
Säkert har jag gjort någonting hon int gillar igen.

Hade lätt massage timmar idag. Hela dagen. Måste skriva en massa först, men sen fick vi massera varandra. Surprise surprise vem månne blev par med M. Fast det gick helt okej ändå. Men det känns konstigt att hela tiden bli ihop parad med henne.

I spårvagnen dissa jag alla tre. Jag orkade totallt inte. Ringde (JA JAG RINGDE) åt Julz istället. Hon svarade och vi sa hej ett par gånger och fnittrade. Det kändes härligt att höra hennes röst. Hon har stress och jag bara saknar henne. Vill träffa henne så fort som möjligt. Fick ett härligt sms av henne igår och det gjorde mig glad.

Uppgiften fortfarande ogjord och borde vara gjord imorron. Får säga att jag har den hemma igen. Läraren kommer halshugga mig men jag hinner int och kan int göra den mera idag.

RSS 2.0