Årets sista blogginlägg.

Nu undrar jag verkligen varför jag gick in här och öppnade detta. WHY IN THE NAME OF GOD?!
En timme kvar av 2005. Och jag är verkligen glad över det.
2005 har inte varit himla bra, men även bra saker har hänt.
En superbra sak som har hänt är att jag fått en ny superbra kompis. (Den kompisen sitter bakom mig och äter chips just nu( undrar om hon läser över min axel))
Hon är söt och härlig och jag är glad över det att hon finns. (Jag älskar dig!)
En annan bra sak är eller det är mera en händelse. Min sweedenresa. Jag älska verkligen hela veckoslutet och det var perfekt. Tack till alla er som var där och gjorde veckoslutet det det var.( Jag älskar er allihopa!)

Puss och kram!

GOTT NYTT ÅR! 

Chaotic life.

Förnyad blogg. (not).
Lite ändrad kanske, men det är väl bara för att jag ändrar med tiden. Allt ändrar hela tiden. Jag är inte mera den jag var för en tid sen. Jag är inte längre den lilla flickan jag var i lågstadie eller högstadie. Jag har ändrat en massa på en kort tid. Ingen märker det antar jag. De jag är med nuförtiden är inte de samma som kände mig då, så det kan inte se ändringen. Lite synd är det. Jag vill visa åt alla att jag har ändrat åt det bättre hållet, tycker jag.
Nyåret kommer vara min ändring. En vändpunkt. En ny start. 2006 kommer bli bättre än 2005. Jag har bestämt att det skall bli så.
Jag grät för ett par dagar sen och fattade att en kompis haft rätt hela tiden. Jag hade mått konstigt...kanske även dåligt ett par dagar. Hon frågade hela tiden. Jag svarade förstås att jag mår bra, men jag mådde inte alls bra påriktigt. Jag ljög inte rakt...jag bara inte visste ännu då. Det låter väldigt konstigt att någon annan kan veta när man själv mår dåligt, fören man själv har fattat det. Men så var det.

Pengar och kläder.

Nyår imorron. Snart är det 2006. Året då allt skall ändra!

Idag har jag haft en kompis här hos mig och vi var även och shoppa lite. Hon köpte en fin blus åt sig. En med huva. Den var jättefin.
Jag vill ha pengar. Kunna gå och shoppa en massa härliga kläder och en massa annat sånt som man så mycket behöver. Men tyvärr e man ju lite pank och så.

Ha det så bra kära läsare! :)


Cold.

Jag har funderat på att sätta lösenord på min blogg. I really don't know why. Tycker det bara låter coolt.
Nej men seriöst har jag faktiskt inte ännu tänkt göra det.
Ingen läser denna ju ändå så det finns ingen point i hela det.

Lite inaktiv har jag visst varit på senaste tiden. Men det skall ändra. Tror jag. Eller sen inte. Vem vet vad tiden hämtar med sig. :)

Have fun.

Emzi

Emzi

E man ego så e man. Tagen idag på morgonen.

Haha.

Haha. Jag har int gjort någo fiffigt idag..eller jo, jag skrev lite på en idé jag har i huvudet. Får se hur det går. lalalaa.
Sista dagen IA imorron. känns skönt. Sen på torsdag, SWEEDEN! :D:D:D Jag kan int vänta!!! Nervös men glad! :D

Ha det så bra! :D

precis

Vilken dag. huh. Ibland undrar man hur man riktigt orkar med att inte göra någonting smart! Jag gör det hela tiden. Well it's my life, isn't it? Undrar hurdant det skulle vara att ha någonting att göra, människor att träffa o.s.v. Kanske väldigt mycket mer intressant.
Har int skrivit på någonting idag. Gah. Borde verkligen göra det. Få bort lite av alla idéer ur hjärnan.  What?! Vilken hjärna?!  Måla platser med bara ord. Rita upp egna världar med ord. Beskriva. Jag är i behov av att göra det, men bara inte orkar. Låter sjukt. 

Int många dagar kvar.   

The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

Den filmen är GENIALISK! Musiken är otrolig!
Det finns inga ord att förklara med, nästan! Den måste bara upplevas!
Jag såg den idag. Dessutom även igår. Idag med mamma.
Jag är kär.

Smile.

Weeei! Livet leker igen. :) och jag kan le! :D Och skriva för den delen. för er som bryr er.
Allt är uppklarat och jag kan andas. haha. :D
Skall snart och sova. Trött...eller inte...skulle vilja förtsätta skriva på AoL, men man måst ju sova oxå.

Mina läppar e helt fucked up!

All I want for christmas is....you

Skall ge en julklapp åt en person idag. Bara för att jag int tror att jag kommer träffa honom någo före jul så måst jag ju ge den då när jag träffar honom eller hur? Logiskt. Julklappar e ju trevliga att ge. Människor blir så glada av det. Dessutom är det ju inte själva julklappen som räknas utan tanken. En julklapp kan säga mycket olika saker åt olika människor. Beror ju oxå på hurdan relation den som ger och den som får har. Till exempel: Om en pojke ger åt sin flickvän så säger ju den att han älskar henne. Eller om man ger åt en vän så säger ju det att man bryr sig om.
Jag filosoferar runt julklappar. Troligen är jag på julhumöret idag även, fast jag har ju jul den 16:e. Helt sant! Jag tar det som den bästa julklappen jag ever fått av min mamma. Jag får åka på någonting jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva, men nu får jag det. Härligt. :)

Snart iväg till praktiken. Blääh. Fast det är ju inte så hemskt som jag vänta mig, men ändå, hellre skulle jag stanna hemma och sova. 

Bläääh

Jag hitta julklappar idag! :D:D Överraskning eller hur? Och väldigt intressant. Jag har ett tråkigt liv och orkar int skriva någo fiffigt. Shoot me now and get over it!

Måst nog gå och köpa nån annan dag ännu. Behöver myki meer!! 

Int många dagar kvar mera :P 

Book Of Shadows

Såg Van Helsing idag. och åt en massa godis. illamående to the max. Men whatever. Har int äti någon bra mat idag, bara godis och Coca Cola. Ja, jag vill ju bli fet och må dåligt! Och varför skulle du bry dig?? Jag skall inte äta hälsosam mat.
Imorron skall lilla jag köpa julklappar. Ja, jag har pengar som tur. Om man e pank så kan man ju inte köpa någonting. Måst hitta någo trevligt.
Herregud. Snart är det ju iväg till Sweeden. OmG. I'm so happy! Herregud. Måst tömma kameran och börja tänka på vad jag skall ta med. Lite nervös e man ju förstås. Galen som man är.

Wicca.

Nu har jag fått ögonen upp för en viss...nu jag vet inte riktigt vad man skall kalla det...tro.
Jag talar om Wicca. Det är helt superintressant!

The life I live dosen't suck right now.

December har ju börjat ganska bra. Kalenderöppnande och praktik. Gamla människor är inte så hemska att jobba med som jag trodde i början. De är ganska trevliga då när de ännu kan kommunicera med en via prat. Speciellt om de har humor. Och tiden går helt jättefort när man jobbar. Två veckor har gått och jag har ca två veckor kvar. Känns inte så farligt. Speciellt när man vänta på någonting härligt där i slutet. Min sweeden resa. Min dröm.

December/Julträff.

Vad kan jag säga?! Superbra dag. HÄRLIGT! Det är december!!! Fattar ni??? :D:D

Int länge kvar. Kan int alls vänta.

RSS 2.0