no

Men jag är ju så bra. Har bara suttit hemma idag och inte gjort någonting även om en person ringde och frågade om jag vill komma någonstans. Själv antar jag att hon menade bar eller club. Jag sa nej. En annan person ville även det samma under denna vecka. Men även då så ville jag inte göra det.

Jag skall skriva snart. Tror jag. JAG MÅSTE.

nånting.

Jag vill.

hejjagheterizmevemärdu?

The kiss

It' s the way you love me
It's a feeling like this
It's centrifugal motion
It's perpetual bliss
It's that pivotal moment
It's, ah, impossible
This kiss, this kiss
Unstoppable
This kiss, this kiss
Faith Hill - This kiss

Köpte hennes skiva idag och måste säga att jag faktiskt gillar ganska starkt. Det är lugnt och vackert. Allt behöver inte vara Lordi hela tiden. Det finns annan musik också. Såklart att jag fortfarande gillar Lordi, men det finns en massa annan musik också.

Just nu känns allt ganska bra. Jag klarar av det mesta tror jag åtminstone.

Fick vakna tidigt idag även om jag började senare. Var vid Kampen och hälsade på A-laget som satt där mitt i smeten och hade sändning. Det var jätte roligt. Jag hamnade med i sändningen. Skulle svara på frågan: Är det okej att vara singel?
När man själv är singel så kan man väl inte säga annat än jo, det är okej. Men visst samhället idag ger ett tryck på det personer som är singel. Ger en signal att det skulle vara fel. Att personen måste börja söka partner så fort som möjligt.
Jag tycker att man bara skall ta det lugnt och njuta av livet istället för att stressa över partnerssökandet.

Den rätta kommer nog fram när tiden är rätt.

Jag bestämde mig för att inte söka längre. Ta det lugnt istället.

Det var roligt att vara med i radio. Personerna i A-laget är bara underbara.

Yumehito

22366-99

Ayabies nya gitarist.

He's cute.

jag lever

22366-98

Oj gud det har faktiskt gått en tid sen jag senast skrev här. Jag vet inte. Tiden räcker bara inte till och det känns jävligt.
Dessutom så har min älskling haft problem, som antagligen var mitt fel. Jag skall försöka förbättra min stil och skriva lite mera och oftare. Det skulle kanske vara helt bra för mig oxå.

Var hos Orion idag och hade roligt tillsammans med Nera o Chwexien. Underbara människor säger jag bara. Jag hade faktiskt roligt. Fick åka bil och känna basson i ryggen.

Jag lever ännu tro det eller ej.

Allt har varit lite upp och ner på sistone. Jag har varit i bitar på grund av skolan och gråtit en hel del, men nu vet jag hur jag skall gå vidare så det känns bättre, mycket bättre.

IAn närmar sig. Jag får åka tillbaka hem till Muncca. <3

breaking

Denna dag har varit väldigt tröttande måste jag säga. Inte kanske fysiskt men psykiskt tröttande. Grät inne hos kuratorn när vi hade möte om min framtid och skolgång. Min klasslärare var där och assistenten. Det var jätte jobbigt att sitta där och svara på frågor när tårarna bara rann och det var svårt att prata.
Kändes hemskt.
Kändes hemskt.

Jag är så jävla känslig.

Jag går sönder när man rör vid mig. Jag känner det.

Jag vill inte.

hej minns ni mej?



Jag ville bara meddela att jag inte har lämnat denna även fast jag inte skrivit på en tid. Jag har bara så mycket annat som måste göras och kollas och skrivas och läsas och så vidare. Jag är rädd att jag går sönder under allt så jag måste ta det lugnt.
Men jag skall ge er liten uppdatering imorgon (eller skall försöka ta tid.). Jag lovar inget ännu. Jag vet ju inte vad dagen hämtar med sig.

to nowhere

to nowhere

Jag vill veta vart den leder.

(kanske mot någonting bättre.)

Shinya & Toshiya

22366-87

Shinya & Toshiya once again. I just love that picture! They're so cute!

tears

Kopierat från min x3m dagbok:

27.07.2006 11:51

Andas Andas Andas Andas. Jag är rädd att jag när som helst skall glömma hur det går till. Rädd att jag kommer tappa taget av livet och totallt bli galen. Slå mig själv i väggen bara för att känna att jag fortfarande är vid liv. Bara för att känna någonting.


03.06.2006 21:57
Jag önskar att jag kunde göra någonting åt det rädslor jag har. Ensamhet är inget jag klarar av. Människor som inte pratar med mig får mig att låsa mig totalt och ta ett steg bakåt. Det är inget jag klarar av.
Paranoid.
Rädd.
Ensam.
Jag vill inte att allt skall ändras igen. Jag vill inte ha gamla vänner. Jag vill ha vänner. INTE gamla. Inte såna jag inte kan vara med.
Allt blir konstigt.

Jag mår konstigt.

Ibland bra.

Ibland inte.

Varför?

29.03.2006 11:48
Jag har ont. Värk. Alla platser värker.
Varför?
Kan någon svara på det?
Kan någon berätta åt mig varför jag mår såhär?


Snälla.


Jag orkar inte.


Jag vill inte.


Jag mår inte bra.


Dåligt kan man må ibland, vissa hela tiden. Jag vet inte om jag mår dåligt hela tiden. Jag tror inte det. Mera att jag ibland faktiskt kan må helt bra. Åtminstone hoppas jag det.

Veckan i borgå var väl helt trevlig. Utom när jag fick höra att det finns en person som håller någonting hemligt från mig. Inte vill att jag skall veta vad-det-nu-sen-är.  Känns lite jävligt.

Skolan bara känns jävlig som jag redan sagt ett par gånger.


Du betyder så mycket för mig. Det kändes bra att prata med dig igen efter en så lång tid. (I love you, I really do!)

plööp

Här sitter man då i skolan och väntar på att de andra plupparna skall sluta så att vi skulle kunna fara till bussen och åka hem.

Jag älskhatar godis! Sitter här och äter godis, mår nästan illa.

Känner mig lite ensam i denna blogg. Finns här någon kvar? (Ment jag vet att du ännu e kvar *kram)

Angel

Ni vet vilka ni är.

Så söt bild som jag sparade för åratal sen och la ut nångång oxå.
Jag mår ganska bra för tillfället. andas hela tiden och försöker klara av skolan åtminstone en tid framåt. Jag vill inte ge upp ännu utan försöka fortsätta hela tiden.

Jag gör mitt bästa.

x-japan

xjapan

Jaa-a där har vi dem jag skall skriva fanfic om. Får nu se hur det går.

whoppiii

Jag var så nervös när jag stod utanför Tiketti och skulle gå in för att få min D'espairs Ray biljett som jag igår beställde. Jag bara darrade och mådde nästan illa. Men blev så lycklig när jag hade biljetten i min hand. NU KAN JAG DÖ LYCKLIG! (nej, först måste jag uppleva Despa.) Sen gick jag till Seppälä och kollade. Köpte ny väska och en plånbok. De är jättefina! :D

Sen åkte jag hem och måste betala en biljett eftersom det gått över en timme. Dit gick pengar igen. GAH.

Skall vara i Borgå hela nästa vecka. Det är bara så dumt och tråkigt och jag vill inte. (borde visst prata med Zan.)

Var och pratade med kuratorn på onsdagen om mina skolgrejor. Dit kom även assistenten och min lärare. Jag hade svårt att hålla inne mina tårar så jag satt där och grät. Försökte lite svara på några saker men mest lyssnade jag bara.
Vi kom överens att jag ännu skulle försöka ett par veckor och sen skall vi ha ett möte där även studiehandledaren är med.
Då får vi se hur vi går vidare antar jag.
(jag vet inte vad jag vill)

Att sådant idag. Hur mår ni?

RSS 2.0