fuck the world

22366-132
(oh jaaa. Jag och mitt så vackra mittfinger.)

Rev ner allt det jag hade på väggarna. Nästan åtminstone. På onsdagen. Så nu påminner mina väggar inte mera om allt det gamla. Det som var jag en tid. Nu är jag inte mera den samma personen. Jag har sagt upp kontraktet med en viss person som det ju bara inte fungerade med helt enkelt. Det var denna person som hade lagt upp allt på mina väggar så därför måste dom bort helt enkelt. För att det bara skrek någonting så hemskt och så inte jag. Så jag orkade inte mera med det.

Gamla kontakter tillbaka. Åtminstone en. Lite konstigt fortfarande men jag tror att det börjar bli normalare. Hon var här idag och tittade på film med mig. Det var roligt.
Var och köpte hårfärg. Imorgon skall det bli blonda ränder. yaaay. Nera och Pigru kommer hit efter autograf grejen som även jag skall på.

HagakurexAnti Feminism IMORGON! Så får man hoppa och skrika hur mycket man vill igen. Och njuta.
Hopperligen får jag se Viivi och Narmo och kanske några andra också. Man kan alltid hoppas. Hoppas är ju alltid bra.


Ida, jag tycker om dej helt påriktigt.

life hates you

22366-131
(ne just det fråga verkligen inte)

man tror att NU börjar livet påriktigt. NU börjar det verkligen hända någonting. Men sen går det i glvet med ett pang och man bara önskar att man inte hade låtit hoppet åka så högt upp. Spara på lite hopp. Spara på sig själv. Inte ta allt på en gång. Inte döda allt med ett krash. För då går man sönder helt och hållet. I bitar för evigt. Inget annat.
Det var det misstaget jag gjorde. Lät mitt hopp åka upp och så kom det även ner med en hård fart, inte kul alls. Jag önskar att jag inte hade gjort det, men man kan ju inte dra tillbaka tiden. Jag tror att det har vi redan konstaterat ett par gånger tidigare. Tiden går ej att vrida tillbaka.

jag vill gråta och jag vill inte gråta på samma gång. Är det möjligt?

the call

22366-130
(Heath. Han fyllde år idag. Han blir gammal.)

Ibland väljer man fel. Det gör man. Jag kom på att jag visst borde ha åkt till skolan och att jag verkligen skulle ha viljat det, även om jag inte ville det på morgonen. Men det var före jag fick samtalet av Calberto. Han skulle ha viljat ha min sällskap. Han t.o.m. ringde åt mig. Och det är ju någonting som inte händer hemskt ofta, eftersom han är likadan som jag och använder inte telefonen så. Jag skulle ha viljat se honom. Nå en annan dag då antar jag.
Imorgon skall jag till skolan. Börjar tolv så det är skönt.

and the days are ticking away.

22366-129
(Ja jag har ju mina dumma idéer helt enkelt...)


Mina läppar är torra och går sönder var och varannan minut och jag smörjar på Vitalis (som för övrigt doftar jätte gott) eller Bepanthen (som inte smakar hemskt gott). Försöker få dem lite bättre på alla möjliga sätt, för att jag bara hatar torra, sprukna, läppar. Det gör ont.
Det finns en gräns i hur mycket värk en människa tål.

Hade jätte kul i Ekenäs på onsdagen. Calberto kom lite sent och jag hann bli rädd att han inte alls skulle dyka upp även om han sagt att han skulle, men sen dök han upp och jag var lycklig. Han betedde sig som ett litet barn en tid tillsammans med Nera vilket bara var underbart att lyssna på. Jag mådde bra under den tiden och visste att allt skulle vara helt bra. Jag var mig själv. Vi har en underbar Elevkårsstyrelse helt enkelt. 
Det var så kul att sitta i skolans putt-putt-bil på vägen dit och tillbaka och bara prata och flumma tillsammans med I., Nera och Chwexien. Underbara människor allihopa. Fick skratta en hel del. Jag älskar att skratta. Det är så lättande.
Kom väldigt sent hem och var jätte trött efter det, men kul var det ändå.

Skolan går som den går och en dag tänkte jag somna på en timme. hahaha. Och så satt jag i första raden så läraren skulle väldigt snabbt ha sett mig ifall jag verkligen somnat där. Grejt.

Japanskan är underbar fortfarande och blir hela tiden bättre eftersom jag nu börjat prata med en flicka där. Hon är jätte trevlig och kan en massa språk. Hon har en underbar mobil från kina. Jag var alldeles avundsjuk på den. Den var så platt och fin.
Men jag har fortfarande min älskade IPOD. Min baby.

Idag vaknade jag väldigt sent. Klockan var närmare tolv när jag steg upp ur sängen. Hade ingen skola så jag kunde sova ordentligt. Så skönt. Lexa hade åkt till sin praktik så det var bara jag och mamma hemma. Jag åt morgonmål och sedan åkte jag tillsammans med mamma till Kela för att sköta lite saker och sånt, och så att jag ser hur det funkar, sen när jag skall själv börja göra det. Sen gick vi runt i ett par klädbutiker och jag fick ett nytt bälte.
Sen var vi till kiosken och köpte en film. Som vi skall kolla imorgon.
När vi kom hem började jag jobba på mitt skolarbete. Det är gjort och klart så det känns riktigt bra. Jag klarade faktiskt av någonting som har med skolan att göra. Det känns ganska bra.
Tittade på film med Lexa och sedan en film på tv tillsammans med mamma och Lexa. Mamma var glad att jag tvingade henne att se på den efter att hon sett den. Det var kul.

Och för övrigt så måste jag bara tacka Ida för den underbara kommentaren i förra inlägget. TACK ÄLSKLING! You made my day! Jag älskar dig vännen!

Cloud Nine

22366-128
(och ibland önskar man att man faktiskt hade någonting annat att göra än att ta bilder på sig själv och försöka leka proffsig när det gäller fotografering)

Andas. Det gör jag fortfarande och tänker fortsätta göra det enda tills den dagen då det är min tur att komma till det nästa stora äventyret. JA jag tänker inte säga himlen eller helvetet för jag tänker vara alternativ och tro på någonting annat än alla andra i världen. För det är alltid himlen eller helvetet. Vad om man inte hamnar i någondera då? Man har varit för snäll för att hamna i helvetet men för elak för att komma till himlen. Vart kommer man då? Blir man spöke och måste vandra på jorden i all evighet?
Berätta det för mig så att jag vet.
Men nej, ingen vet ju det svaret. Kul. Tack för ingenting igen då.

Struntade i skolan idag. Mådde dåligt och hade sovit extremt dåligt, tack vare min mage. Tänker inte gå in på detaljer för att inte äckla allihopa som läser (mig själv alltså). Måste låna mammas telefon för att meddela min lärare att jag inte kommer. Sa att jag är sjuk. Smart eller hur? Så exentriskt! Så nytt att haha! Ingen annan använder den excusen helt säker! Du är såå speciell, Emzi. Så annorlunda från alla andra.
Jag tror att jag är någonting. Men det är jag ju inte. Jag är inget speciellt. Jag har ingen talang överhuvudtaget. Inte spelar jag något instrument. Inte sjunger jag i någon kör och är bra på att sjunga. Inte ritar jag någonting jätte jätte bra. Jag bara mår illa när jag tar upp ett papper och börjar för att jag fått en idé och vill ha ner det på papper. Inte får jag någonsin ner det på papper så som det ser ut i mitt huvud. Min talang är för dålig helt enkelt, oexisterande.

Och nu vill jag ha långt hår igen. Bara för att man ser på filmer eller dokumentärer om människor med snyggt långt hår så vill jag också ha det. Tittar på bilder där jag ännu har långt hår och börjar undra varför jag gick och klippte det kort? För att få förändring? För att inbilla mig själv att saker och ting ändras, jag ändras, om jag gör det? Att människor ser mig på ett annat sätt?
Jag ljuger åt mig själv i mitt huvud. Jag inbillar mig själv saker.

Man inbillar sig så mycket saker för att må bra ens en liten sekund.

One day I'll fly away.

22366-127
(Me. Me. Me. Fick en idé och gick med den.)

Man kan ju börja tänka på en hel del. Var det rätt att jag gjorde exakt så som jag gjorde? Eller borde jag ha gjort på något annat sätt?
Eller sen tar man det bara som det är. Nu gjorde man detta val och man får bara leva med det helt enkelt. Det kan inte hjälpas.

Patetiska jag satt här igår på kvällen och natten. Skrev åt Calberto på msn men han svarade inte. Fick en känsla av stalker så jag slutade med det. Fick senare veta att han inte ens hade varit vid datorn under tiden, utan ute på bar med någon kompis. Och satt där med en viss procent promille i sitt blod.  Nå det förklarade hela saken och jag mådde direkt mycket bättre. Pratade med honom en stund och han råkade nämna det att jag nämnt en gång att jag drömt om honom. Han frågade om jag ville dela med mig eller om det var alldeles för personligt. Som den snälla lilla flicka jag är så berättade jag åt honom om mina två drömmar där han medverkat på ett hörn. Han fick säkert egokick eller någonting liknande.
Jag vet inte om det var rätt av mig att berätta om dem åt honom men nu är det gjort och jag kan helt enkelt inte ta tillbaka det. Att vrida tillbaka tiden är ju en omöjlighet.

Men på något sätt så ångrar jag inte det jag gjorde. Tycker inte att jag behöver ångra mig för det. Han ville veta och jag berättade. Dessutom så hände det ju inget speciellt i det drömmarna eller någonting jag borde gömma ifrån honom. Han är en av de bästa människorna jag vet och jag vill att han skall veta allt om mig. Nå nästan åtminstone.

Han sa att han gillade sin julklapp. :D Det gjorde mej jätte lycklig. Den står på hans bord och vaktar honom. Han har haft den där enda sen han öppnade den. Sött.

Och honom får jag se på onsdagen när vi skall till Ekenäs med Elevkårsstyrelsen. Det blir kul. Måste ta kamera med. Bara för att.

Dessutom så lovade han att komma med mig ifall någon av DEM frågar mig ut på Bar av någon konstig orsak, så nu behöver jag inte oroa mig över det längre. Den paniken är uppklarad.

Listor äger.

22366-126
(jag för en tid sen, när jag var extremt uttråkad och hade kameran i närheten. och JA jag ligger på golvet i vårat vardagsrum.)


Nu borde jag göra på skoluppgiften. Men först en liten lista.



1. Var hittade du den här listan? http://kilklack.blogg.se (Söta Ulrika)
2. Var är dina föräldrar födda?
Jag tror att båda är födda i Helsingfors.
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Zoombrowser ex
4. Vilken är din favoritrestaurang? Chicos. (det är bara så underbart att sitta i den tillsammans med Chobb)
5. När badade du i en pool senast? Herregud. Det måste vara många år sen. Jag har slutat simma helt.
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Spelade gris i lågstadie.
7. Hur många barn vill du ha? Åtminstone en. Hopperligen mera, men mest 4 tror jag.
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? JRock! Alla ni som läser denna borde verkligen veta det eftersom var och varannan bild är en jrockare av något slag. (vad kan jag åt det att de är så underbart vackra?)
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Är inte intresserad av politik alls. Så NEJ.
10. Vad har du för TV-kanaler? En massa roliga kanaler som ingen av er känner igen ifall ni inte råkar bo i finland. (utom mtv och svt)
11. Har du åkt moped någon gång? Nej.
12. Har du busringt någon gång? Nej skulle nog inte våga göra det heller. Hatar telefonen.
13. Har du fått felparkeringsböter? Jag äger inte en bil så det är helt omöjligt.
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej herregud. Aldrig.
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Teneriffa.
16. Har du en egen trädgård? I höghus? NEEEJDÅ.
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Ingen aning.
18. Kan du alla orden i nationalsången? Nej
19. Badkar eller duschkabin? Badkar. (gud vad jag saknar vår gamla lägenhet som hade badkar)
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Memoirs of a Geisha
21. Favoritpizza? skinka och ananas. Fast det är sällan jag äter pizza eftersom jag inte orkar äta hela)
22. Chips eller popcorn? Chips helt enkelt
23. Vilken färg på läppstift använder du? använder inte läppstift.
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nejdå.
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? låt mig skratta högt.
26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin.
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Ingen aning (mitt minne suger helt sant)
28. Favoritchoklad? FAZERS BLÅÅÅÅ!
29. När röstade du senast? Kan inte komma ihåg.
30. När åt du en hemodlad tomat sist? jätte jätte längesen.
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej.
32. Är du bra på matlagning? Nej verkligen inte.
33. Klarar du att tanka själv? behöver inte kunna.
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Yeah sure. Det är en massa skitsnack.
35. Pepsi eller Coca Cola? Om man måste välja så Coca Cola vinner helt klart.
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej. Har inte haft något riktigt jobb ännu.
37. Vad var det senaste du handlade? Memoirs of a Geisha dvdn och Moulin Rouge soundtracket.
38. Har du kräkts offentligt? Jadå många gånger. En gång när jag var liten så kräktes jag rakt på våra väskor, och sen har jag en gång kräkts i bussen.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta sanna kärleken helt klart.
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Visst.
41. Har du ringt något betalnummer? neej...
42. Kan man vara vän med sitt ex? Allt är möjligt.
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Jag skulle säga att det blir mamma....
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Nånting litet väl.
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Har inte lyssnat den själv.
46. Vad har du i din väska? Vilken väska? Jag har många.
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kollar internetet en sista gång, ibland skriver blogg.
48. Vad är du tacksam för idag? Tacksam för de vänner jag har. För att de orkar med mina stora problem.

protoplasm

22366-125
(Yumehito. Söt som socker helt enkelt)


Jag är väldigt trött och borde verkligen sådär småningom tassa iväg i sängs, eftersom det är vad vanliga människor gör när de är trötta. Man skall sova när man är trött och inte vaka för att skriva blogg eller spela något onödigt internetspel som man blir väldigt fast vid efter en stund. Såna är extremt farliga och borde förbjudas.

Klockan är alldeles för mycket. Usch Usch. Jag älskar japanska helt på riktigt. Det är bara ett så coolt språk. Tycker om japanska timmarna. Dom är coola. Och läraren är väldigt trevlig. Jag är själv även så annorlunda på de timmarna än vad jag är på skolans timmar. Jag är mig själv helt enkelt. mera mig själv åtminstone. Det är ett litet framsteg helt tydligt. Yay.

Träffade Je idag på arbis. Det var lite konstigt men även väldigt kul. Har inte sett henne på jättelänge och hon tänkte inte känna igen mig, fast hon tittade två gånger på mig. x) Det var något riktigt extra. Inte tänkte jag heller känna igen henne riktigt först men sen så kom jag på varför hon såg så bekant ut.
Stod och pratade med henne en stund eftersom jag var lite tidig. Fick veta att hon jobbar där varje torsdag. Så jag kommer få se henne oftare. Det är kul. :D


Nu skall jag sova.

waterfall of tears

22366-124
(Uruha.)


Usch Usch Usch, snart bär det iväg till skolan. Borde nästan redan vara påväg eftersom klockan är väldigt mycket, men det är inte så farligt eftersom jag bara skall träffa assistenten så är det ok om jag blir lite försenad.
Känner mej väldigt nere just nu och vet inte riktigt varför. Haha skall vi ljuga lite mera eller skall vi säga sanningen? Nå åtminstone en del av orsken vet jag helt säkert och den orsaken är så enkel som SKOLAN. JO, skolan drar ner mitt humör med en väldig fart och såklart går det inte att stoppas. För det är ju så enkelt att bara låta humöret falla istället för att slåss imot det. Det är för jobbigt för mig just nu och jag skulle verkligen inte orka med det. Helt enkelt.
Uppgiften är inte en påbörjad och den skall vara färdig imorgon. Jag kommer aldrig hinna, inte ens med hjälp. DET är helt enkelt mitt egna fel. Det är jag som är så dum i huvudet.

Jag är hungrig men hinner inte äta någonting, så jag struntar i det. Måste ju skynda till skolan. För att jobba på någonting jag inte alls är intresserad över även om ämnet är intressant.
Fan.

Oh, min Japanska börjar idag! Yay. jag är glad över det även om allt annat går åt rumpan. Det blir så kul och intressant.

Mina drömmar är alldeles förvirrande och jag vågar inte tänka på dem alls.

Sleep my child

22366-123
(hahahahahahahahaaaaa. Ja man måste verkligen lära sig att skratta åt sig själv. Det var nyårsafton och Pigru lekte med min kamera)

Vadå...det enda jag gjort idag är suttit hemma och inte gjort någonting fiffigt alls. Tänkte på kvällen att jag skulle städa idag men åt rumpan gick ju det. För att jag var för lat för att börja. Smarta jag. Är trött fast jag har sovit helt okej. Ja, idag vaknade jag ju inte klockan 7:30. JAG HAR SOVIT. Men ändå är jag trött som fan.
Jag har tittat på Gilmore Girls idag. Mamma sa att det kommer och jag tänkte att jag har väl inget bättre att göra. Det är ett väldigt bra program. Jag gillar det.

Har glömt när jag skulle till KP och prata så jag får väl ta och skicka sms och fråga.

Skolan börjar snart igen. Hjälp. Panik. Små panik åtminstone.

Men imorgon har jag ingen skola. YESSS!!!

the way is up

22366-122
(Bilden är tagen av mej på julaftonen.)

Någon skjuter nyårsraketer där ute. Känns underligt att fortfarande höra sådana. Dumma småbarn som leker så stora och tror att de är någoting för att de vågar skjuta lite nyårsraketer. Hoppas någonting dåligt händer så att de lär sig en läxa. Annars lär de sig aldrig att det inte är så smart. Inte ser de ju på nyheter och hör om alla som blivit blinda för att en nyårsraket inte åkt åt rätt håll. En nyårsraket kan man inte riktigt alltid lita på.

Nyårsraketer fick ju såklart mig att tänka på nyåret, vilket igen fick mig att åka tillbaka till inte förra men då  förra nyåret. Jag hade så otroligt roligt då med Hipsu. Jag veet, att jag säger det hela tiden. Allt var så lätt och bra under den tiden. Jag var yngre och visste inte allt om världens hemskheter. Jag var så naiv, blåögd helt enkelt. Och nu pratar jag ju inte om att jag har blåa ögon, vilket jag har. Allt var bra och allt skulle fortsätta vara bra tills världen går under eller jag får kärleksproblem.
Nej, jag har inte ännu heller fått några stora kärleksproblem och jag byter inte partner som sockor heller. Och nej, jag kysser ju verkligen inte alla killar jag träffar på. USCH. Bara tanken får mig att må konstigt.
(och nu är det ingen röd tråd i detta mera men det struntar jag i). Visst jag medger att jag har problem och lever lite jobbigt just nu. Men jag måste bara leva vidare.

Som Ulrika sa så är det så att när man är på botten så finns det bara en väg att gå. UPP. Där har vi det. Vägen går uppåt och jag skall försöka låta det gå upp även. För det vill jag verkligen.

teddy bear

22366-121
(Mana. (ja, det behövs ingen mer förklaring på bilden helt enkelt))

Vaknade alldeles för tidigt eftersom jag fick veta att jag inte alls behövdes hos småbarnen och det gör mig lite trött. Och inte alls bara lite. Har inte ätit någonting ännu så borde väl snart gå och äta. På samma gång skulle jag och lillbrorssan titta på wrestling eftersom vi är lite efter. Sånt är det.

Mår helt okej just nu. Inga stora paniker just nu. Inga problem. Bara lungt. Tystnad i mitt huvud helt enkelt. (ja man kan ju alltid hoppas och önska)

Let me take you away

22366-120
(Shin Shin. Han är sååå feminin. och underbar. Så bra trummis.)

Och jag borde helt enkelt bara gå och sova. Borde inte alls ha öppnat blogg.se och börjat skriva på detta. Det är FAKTA. Men ändå sitter jag här och skriver detta. hahahaha. Och jag skall tidigt upp imorgon oxå och tjäna pengar. Barnvaktning är det inget fel på och barnen är av det bästa slaget, men ändå! Hoppas att det är fint väder så skulle man kunna gå ut. Så skulle jag slippa visa hur skit jag är på att pussla. men får nu se.

Man borde inte spela Buzz. Alls. Man blir fast! Lexa och Lila och jag spelade helt superlänge! Kul var det nog men ändå. Klockan är mycket.

dear my friend

22366-119
(Toshiya)


Har varit hemma hela dagen. Inget speciellt. Ringde Nera medan jag satt och åt makaronilåda. Smart av mig. Har saknat henne och hennes humor. Hon är underbar.

Så detta var nu mitt inlägg för idag. haha. Långt. Verkligen.

the ring.

22366-118
(Laruku. Larc en ciel. Hyde är hottis (the blonde in the pic). och gammal men det är bara en bisak)

Hade jätte roligt idag. Hoppade runt i stan med Hipsu och fick en ring i julklapp. Joo jag måste köpa någonting åt henne ännu. Sen lille Chobb som joinade. Kuuult.
Hoppade hem med musik i öronen och mådde bra.
(konstiga känslan är back nu men strunt i det)

Mamma är ännu oxå på sjukhuset. Men hon kommer hem ännu idag. Som tur.

Ouuut tooonight

22366-117
(men aaaaah. Hottis! Min Urupon! (Uruha från The GazettE))

Jag har haft en bra dag idag. startade dagen med att gå i duschen och bli fräääsch! smart av mig tycker jag. Sen sminkade jag mig för en gångs skull. Weei. Det var kul att sminka idag eftersom jag gjort det så lite på lovet. Det känns inte som om jag skulle behöva när jag ändå bara sitter framför datorn hela dagen. Men Men. Sen åkte jag till stan och var till bokbutiken och köpte en ny dagbok åt mig. EXAKT som jag bestämde före jag la mig igår. Duktigt av mig tycker jag. Jag kan vara stolt över mig själv nu!
Sen bar det av till Parkstad och K. Aldrig varit där så det var lite nervöst först och jag var inte riktigt säker på hur jag skulle gå när jag steg av tåget, men bra gick det och jag hittade K tillslut.
Gud vad jag gillar att titta på foton! Det är så kul att se hurdant liv olika människor har haft det och hur de sett ut en gång i tiden. Jag är fashinerad över människor.
Jag har ätit idag. Det är bra. T.o.m grönsaker! YESSSS!

Suosikkin kom idag och det står om Jiiiiroooccck i den! Jrocken är påväääg in i detta land med en stor fart! och nu är det ingen lite artikel utan en lång och jagkaninteväntaattfåläsaden.

Imorgon blir det Chobb och Chicos igen!

Uppdatering 23:35

Och jag fick ett underbart sms från min kära Hipsu som frågade om jag kan träffas. Och jag kunde ju bara säga ja eftersom jag saknar henne så otroligt mycket. Så nu får jag även se henne imorgon. Det känns underbart bra.
Känner mig populär plötsligt.

A new year.

22366-116
(Meeev Meev Meeeeevers! Med andra ord Miyavi väldigt hott!!!!)


Pigru var här så jag startade mitt nya år tillsammans med henne. Vi satt här till klockan halv 3 typ och gick sedan i säng. Jag hade roligt.

Idag har jag publicerat Jules till Fenixforum och har redan läsare som kommenterar och det känns helt superbra. Nu har jag någonting att göra igen. Skriva om på Jules och koncentrera mig på det en tid. Jag har 25 kapitel att kolla igenom. huhu. 

Lexa är hemma igen. Just det. 

Och jag har inget att skriva. (hahahahahahahahahaa)

Imorgon skall jag ta metron och tåget för att åka och träffa K. Stackarn har kryckor och allt. Måste i duschen på morgonen. Och sen skall jag sminka mig för en gångs skull. Tror inte att hon har sett mig helt fullt sminkad eftersom jag aldrig sminkade mig helt till dagiset, för att inte skrämma stackars barnen. det var ju så kul när de kallade mina skor för Lordi-skor. Det var så gulligt. 
Det blir roligt att se henne igen. Jag avslutade praktiken så snabbt. 

Att sånhänt ligger framför mig och bakom mig.

 
Pojkvän? Vad är det? Går det att äta?

RSS 2.0