ayabie & stuff

ayabie
Jag skall på deras spelning/konsert/whatever den 15.6! Och jag kan verkligen inte vänta på det! Skall med gulliga  Nera och en massa andra som jag inte känner men som hon känner. hih. Det blir roligt.

Omtenten gick upp åt reven tror jag men jag orkar inte bekymra mig över det för tillfället. Jag brukar aldrig oroa mig över sådant. Bara se hur det går och sedan försöka klara av konsekvenserna sedan när det är den tiden. Jag orkar inte nu.

Ringde åt La som hon bett mig göra. Hon sa att jag skulle komma till stan, vilket jag såklart gjorde. Satt i spårvagnen och var avundsjuk på personen som satt framför mig och pratade i telefon. Jag vill oxå kunna prata i telefon som jag förr kunde, utan att bli hemskt nervös och börja darra. Jag vill inte det längre.

Fick veta på flickgruppen att jag inte är den enda som inte tycker om att ringa. Den andra flickan där sa att hon även var det. Jag blev glad över att veta att jag inte är ensam. :D I'm not alone.

Jag hoppas att jag klarar av alla mina uppgifter så att jag kommer till nästa år och utbildningsprogrammet. För jag skulle inte orka börja ta skolan på fyra år. Jag vill inte det.

Jaa-a detta var lite uppdatering om vad som hänt.


Bye.

Kommentarer
Postat av: Ida

*vinkar*

2006-05-19 @ 22:50:44
URL: http://tampong.webblogg.se/
Postat av: Emzi

*vinkar tillbaka*

2006-05-19 @ 22:55:28
URL: http://emmelemzi.blogg.se
Postat av: Ida

*får ont i handen utav att vinka såm mkt men fortsätter ändå*

2006-05-20 @ 12:16:18
URL: http://tampong.webblogg.se/
Postat av: Emzi

*får kramp i handen men fortsätter så gott det går*

2006-05-20 @ 13:07:01
URL: http://emmelemzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0